UCLan: Συνεργασία με Cisco Networking Academy

Το Πανεπιστήμιο του Centra lLancashire, Κύπρου (UCLan Κύπρου) ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος CCNA Exploration στις 18 Φεβρουαρίου 2013, μέσω της συνεργασίας του Πανεπιστημίου  με τη Cisco Networking Academy.

Το CCNA Exploration προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, στο τομέα των δικτύων. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές με προηγμένες ικανότητες στην ανάλυση καθώς και στην επίλυση προβλημάτων όπως φοιτητές στην πληροφορική, εφαρμοσμένη μηχανική, τα μαθηματικά, και για επαγγελματίες που θα ήθελαν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και να αποκτήσουν ένα πιστοποιημένο δίπλωμα.

Ο Δρ. Ανδρέας Σιάμαρου Διευθυντής της Ακαδημίας Cisco στο UCLan Κύπρου αναφέρει τα ακόλουθα: Το Cisco Networking Academy στο UCLan Κύπρου Cisco Networking Academy θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή και θα λειτουργεί ως φάρος για την παραγωγική σταδιοδρομία στον τομέα. Όπως αναφέρει ηCisco «Η Cisco Networking Academy προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις θεμελιώδεις δεξιότητες στη τεχνολογία της πληροφορίας που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την κατασκευή, και τη διαχείριση των δικτύων, σε συνδυασμό με τις άλλες δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η συνεργασία, και η κριτικήσκέψη. Οι μαθησιακές δραστηριότητες και προσομοιώσεις δικτύων για την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, θα τους δωσοθν τα επαγγελματικά εργαλεία να συμπληρώσουν την αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματίες στο τομεα των δικτύων σε όλο τον κόσμο».

Δειτε Επισης

Ι. Γαλανός: Αναγκαίο τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Έρευνα: Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη
Εξαπατούν το κοινό-Επιτήδειοι «χρησιμοποιούν» τον Αντικαρκινικό για να αποσπούν χρήματα με παράνομο τρόπο