Rotos: Ολοκληρώνεται η φοιτητούπολη

Με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς προχωρά η φοιτητούπολη που κατασκευάζει η εταιρεία Rotos Developers, που πλησιάζει στην ολοκλήρωση του έργου φοιτητικών εστιών uniHALLS στην Έγκωμη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον Μάιο η οικοδομή ακόμα βρισκόταν στο στάδιο αντιστήριξης του πρώτου υπογείου, ενώ έξι μήνες μετά, ήδη τα περισσότερα δωμάτια είναι ολοκληρωμένα, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.  Η ολοκλήρωση του έργου συνεχίζεται με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε εντός Δεκεμβρίου να μπορούν να φιλοξενηθούν όλοι οι φοιτητές.

Μάλιστα η εταιρεία με δημόσια τοποθέτησή της ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες της για την κατανόηση που έχουν δείξει, για την ταχύτητα με την οποίαν εργάζονται καθώς και για τα ωράρια που ακολουθούν ώστε το έργο να είναι έτοιμο στο λιγότερο δυνατό χρόνο, μετά τις καθυστερήσεις που προέκυψαν από το κούρεμα των καταθέσεων και το κλείσιμο των τραπεζών τον περασμένο Μάρτιο.

Καταληκτικά η εταιρεία  αναφέρει: «Το ενδιαφέρον από τους φοιτητές είναι πολύ μεγάλο και το γεγονός ότι καταφέραμε με το σχεδιασμό και την ιδέα μας να δημιουργήσουμε ένα έργο με εξελιγμένη αρχιτεκτονική και όλες τις τεχνολογικές ανέσεις που θα ευκολύνουν τους φοιτητές, μάς βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους. Και όλα αυτά προσφέρονται στην εξαιρετική τιμή των 399ευρώ συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών του ηλεκτρισμού, νερού, κοινοχρήστων, internet και cable tv».
 

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας