Το Distretto ενισχύει το έργο της UNICEF
12:00 - 24 Δεκεμβρίου 2013

Μέσω της εκδήλωσης «Παιδικά Χριστούγεννα» που φιλοξένησε την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, το Cafe Distretto στην Αγλαντζιά ενίσχυσε το έργο της UNICEF. Το τελευταίο κυριακάτικο πρωινό πριν τα Χριστούγεννα ήταν αφιερωμένο στα παιδιά και τις οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις γιορτές όπως οι άλλοι με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες παρά την οικονομική κρίση και τις συνθήκες στην αγορά.
Το προσωπικό φόρεσε σκουφάκια του Άη Βασίληκαι το Cafe Distretto έφτιαξε γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσική από Dj και ζωγραφική προσώπου, ενώ σοκολατάκια και ζεστή σοκολάτα Lacta μοιράζονταν σε όσους επέλεγαν να περάσουν το πρωινό της Κυριακής στο Νο93 της Κυρηνείας.
Στο χώρο φιλοξενήθηκαν προϊόντα της UNICEF, όπως κάρτες, μολύβια, τετράδια και παιχνίδια, τα οποία έγιναν ανάρπαστα. Πωλήθηκαν σχεδόν όλα, με τα έσοδα να καλύπτουν τις ανάγκες οικογενειών στην Κύπρο, οι οποίες τυγχάνουν βοήθειας από την οργάνωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά.