Χριστουγεννιάτικο Milano da Bere από τη Haze Team
14:21 - 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Haze Team παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Milano da Bere στο C House Lounge Café,την Πέμπτη,19 Δεκεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα. "Το afterwork πάρτι φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί για τρίτη φορά φέτος τους επαγγελματίες της Λευκωσίας και όχι μόνο" αναφέρει η Haze Team που διοργανώνει το event.
Χριστουγεννιάτικα accessories θα μοιραστούν σε όλες τις κρατήσεις, ενώ στο γιορτινό κλίμα θα συμβάλει ένα γνώριμο ξωτικό, εμπνευσμένο από ταινία του Hollywood.
Tο μπουφέ του C House Lounge Café θα είναιστη διάθεση του κοινού από τις 18:30 έως τις 20:30, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.
Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβουνο DJ Giorgio, ο οποίος θα φτάσει απευθείας από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Mr. Styles και την DjEra.
Βασικός χορηγός του Milano da Bere είναι το ουίσκι CHIVAS, που εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία Laiko Cosmos Trading. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό In Business.