Χριστουγεννιάτικο Milano da Bere από τη Haze Team

Η Haze Team παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Milano da Bere στο C House Lounge Café,την Πέμπτη,19 Δεκεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα. "Το afterwork πάρτι φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί για τρίτη φορά φέτος τους επαγγελματίες της Λευκωσίας και όχι μόνο" αναφέρει η Haze Team που διοργανώνει το event.

Χριστουγεννιάτικα accessories θα μοιραστούν σε όλες τις κρατήσεις, ενώ στο γιορτινό κλίμα θα συμβάλει ένα γνώριμο ξωτικό, εμπνευσμένο από ταινία του Hollywood.

Tο μπουφέ του C House Lounge Café θα είναιστη διάθεση του κοινού από τις 18:30 έως τις 20:30, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβουνο DJ Giorgio, ο οποίος θα φτάσει απευθείας από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Mr. Styles και την DjEra.
Βασικός χορηγός του Milano da Bere είναι το ουίσκι CHIVAS, που εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία Laiko Cosmos Trading. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό In Business.

 

Δειτε Επισης

Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops