Επιχειρηματική πρόσκληση για επενδύσεις στο Ajman

Νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις και παράκτιες επενδύσεις στο Ajman (ΗΑΕ), θα παρουσιάσουν στην επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, οι εκπρόσωποι της Αρχής Ελεύθερης Ζώνης του Ajman, με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθυντή τους, Nader Eldesouky, σε δύο συνόδους κορυφής που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία και Λεμεσό την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη.
 
Οι παρευρισκόμενοι θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα εγκαίνια των νέων υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σύστασης εταιρειών του Ajman, που θεωρούνται ως η ιδανική λύση για συμβούλους που έχουν έδρα την Κύπρο και οι οποίοι ψάχνουν για προσοδοφόρες και ασφαλείς επενδυτικούς προορισμούς για τους πελάτες τους εκτός Κύπρου ή αλλού.
 
Ερωτηθείς, ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Αρχής Ελεύθερης Ζώνης του Ajman και κεντρικός ομιλητής της Συνόδου Κορυφής Rishi Somaiya, τόνισε το πως οι σύμβουλοι μπορούν να προσφέρουν το Ajman ως επενδυτικό προορισμός στους πελάτες τους. «Το Ajman  θεωρείται ένας από τους πιο σταθερούς κόμβους, ιδανικό για επενδύσεις, και έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι πολλών άλλων επιχειρηματικών κέντρων. Οι σύμβουλοι με έδρα την Κύπρο θα βρουν την Ελεύθερη Ζώνη του Ajman ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τους πελάτες τους». Ο κ. Nader Eldesouky δήλωσε πριν από την πρώτη σύνοδο κορυφής στη Κύπρο: «Το Ajman είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κέντρο και ως ελεύθερη ζώνη, είναι η βάση για πάνω από 7.000 επιχειρήσεις και 150 εθνικότητες».
 
Οι ομιλητές θα συζητήσουν περαιτέρω σημαντικά πλεονεκτήματα του Ajman, τις ευκαιρίες που έχουν να προσφέρουν τα ΗΑΕ ως ένα από τα ταχύτερα και ασφαλέστερα κέντρα επενδύσεων στον κόσμο, καθώς και τα διαθέσιμα κίνητρα για τους δυνητικούς επιχειρηματικούς επενδυτές.
 
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την 5 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 μ.μ. και στις & Νοεμβρίου 2013, στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 μ.μ. H Σύνοδος για Κύπριους επενδυτές είναι περιορισμένη κι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο ajmanfreezone.doodledigital.com ή στο +357 9968 0198 για κρατήσεις.
 
Να σημειωθεί ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν πάνω από 36 ζώνες ελεύθερου εμπορίου. Η Αρχή Ελεύθερης Ζώνης του Ajman ανήκει στις τρεις πιο δημοφιλείς. Το Ajman βρίσκεται σε στρατηγική θέση στο κέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε όλα τα Εμιράτα. Το Ντουμπάι, η εμπορική πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι μόλις 35 χιλιόμετρα και 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ajman - καθιστώντας αυτή την Ελεύθερη Ζώνη ως ένα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.
 
 Η Αρχή Ελεύθερης Ζώνης του Ajman προσφέρει μια σειρά ευέλικτων επιλογών και εγκαταστάσεων για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων της προϊόντων - Έξυπνα Γραφεία με μηνιαίο ενοίκιο από USD 555, Διευθυντικά Γραφεία με μηνιαίο ενοίκιο από USD 777 και Έξυπνες Αποθήκες με ευέλικτες επιλογές εμβαδού ξεκινώντας από 100 τετραγωνικά μέτρα. Αυτά συνδυάζονται με ελκυστικές λύσεις αδειοδότησης για όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων για εμπορικές εταιρείες, παρόχους υπηρεσιών και βιομηχανιών, δημιουργώντας έτσι μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση. Η Αρχή Ελεύθερης Ζώνης του Ajman είναι η πιο ελπιδοφόρα για τη Μέση Ανατολή από την μακροοικονομική άποψη, προσφέροντας φορολογικά κίνητρα για φυσικά και νομικά πρόσωπα με φορολογική ελάφρυνση σε όλες τις ξένες εισαγωγές και εξαγωγές. Τα κύρια πλεονεκτήματα της Αρχής Ελεύθερης Ζώνης του Ajman είναι:
 
 - 100 % ξένη ιδιοκτησία
- 100 % επαναπατρισμός κεφαλαίων και κερδών
-  Μηδέν φόρος εισοδήματος ή εταιρικός φόρος
- Μηδέν εισαγωγικοί ή εξαγωγικοί δασμοί
- Η 20ετή σύμβαση γης μπορεί να ανανεωθεί για άλλα 20 χρόνια, εξασφαλίζοντας 40 χρόνια λειτουργίας χωρίς φόρους και τελωνειακούς δασμούς
- Υποδομές παγκόσμιας κλάσης και φθηνή ενέργεια
-  Χαμηλό εργατικό κόστος
-  Χαμηλότερες τιμές μίσθωσης και κερδοφόρα στρατηγική θέση
- Μοντέρνες εγκαταστάσεις διεθνούς ναυτιλίας και λιμενικών υπηρεσιών
 
 
 

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας
Απαντά σε ΔΗΣΥ για το στεγαστικό ο Ιωάννου-«Εφαρμόζονται ήδη από την κυβέρνηση πολλές από τις εισηγήσεις»