Lamda Group: Κάρτες χωρίς τραπεζικό λογαριασμό

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, η παρουσίαση των προπληρωμένων καρτών της εταιρείας Lamda Card Services Ltd. Η Lamda είναι μια εταιρεία υπηρεσιών πληρωμών που ειδικεύεται στην επεξεργασία διαδικτυακών πληρωμών και υπηρεσιών καρτών. Η Υπηρεσία Καρτών της Lamda εκδίδει και διανέμει Προπληρωμένες Κάρτες MasterCards, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως. Οι κάτοχοι των καρτών αυτών δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό, ούτε οφείλουν να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό, διότι πολύ απλά, έχουν λογαριασμό κάρτας. Ο λογαριασμός αυτός είναι προσβάσιμος από τους χρήστες μέσω διαδικτύου σε ένα απολύτως ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον. Οι πιστώσεις στο λογαριασμό κάρτας μπορούν να γίνουν μέσω εμβασμάτων, ενώ για κάθε αγορά που γίνεται από την κάρτα, αποστέλλεται στο χρήστη αναλυτικό ηλεκτρονικό τιμολόγιο και παράλληλα ενημερώνεται ο προσωπικός διαδικτυακός του λογαριασμός.

Name

Ηλίας Ηλία- Διευθυντής Lamda Card Services Ltd, Χρήστος Παναγιώτου- Ιδρυτής Lamda Card Services Ltd

Η εταιρεία Lamda Card Services Ltd έχει συνάψει συμφωνίες με διάφορες τράπεζες σε όλο το κόσμο. Τον τελευταίο χρόνο έχει παρουσιάσει σημαντική άνοδο  αφού έχει επεκταθεί δυναμικά και αποτελείται τώρα από μια ομάδα άνω των 30 έμπειρων ατόμων που είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν πολύγλωσση τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών 24/7/365. Η Lamda βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τους Κανονισμούς του PCI DSS και έχει αποκτήσει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας. Αν και νεοεισερχόμενη στην Κυπριακή αγορά, η Lamda βρίσκεται σε συνεργασία με πολύ σημαντικούς οργανισμούς και είναι εξουσιοδοτημένη από την Euronet 360 Finance Ltd, με την οποία έχει επιτύχει μια ζωτικής σημασίας συνεργασία, μέσω της Financial Conduct Authority της Αγγλίας ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί την άδεια E-Money, με την παράλληλη ενημέρωση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.
Name

Στέλιος Αταλιανής- Διευθυντής Οικονομικών της εταιρείας ΝCR, Χρήστος Παναγιώτου- Ιδρυτής Lamda Card Services Ltd, Ηρακλής Κυριακίδης- Νομικός Σύμβουλος της Lamda Card Services Ltd, Ηλίας Ηλία Διευθυντής Lamda Card Services Ltd

Ταυτόχρονα η Εταιρεία, επιδιώκει να προσφέρει στην Κυπριακή αγορά καινοτόμες, ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις δίνοντας βαρύτητα και αναπτύσσοντας τον τομέα ηλεκτρονικών πληρωμών τον οποίο θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό στην ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου. Η σημαντική άνθηση του ηλεκτρονικού και κινητού επιχειρείν κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο, δυστυχώς δεν συνοδεύεται από μια ανάλογη εξέλιξη των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών. Σε αυτό είναι που η Lamda τώρα επικεντρώνεται, με την δημιουργία του E-Wallet ως μα γρηγορότερη, ευκολότερη αλλά και ασφαλέστερη εναλλακτική μέθοδο πληρωμής. Το E-Wallet είναι μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία επιτρέπει σ' ένα άτομο να συναλλάσσεται διαδικτυακά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αγορά υλικών αγαθών διαδικτυακά ή ακόμη και με τη χρήση smartphone για αγορές σε καταστήματα.  
Name

Alexandra Beregovskaya- Tμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, Αγγέλα Ονουφρίου- Νομικός Σύμβουλος Lamda Card Services Ltd, Carol Ashwood- Γενική Διευθύντρια Lamda Card Services Ltd


Με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πληρωμών και την πληθώρα θεμάτων που αναδείχθηκαν κατά την εκδήλωση με όλους τους παρευρισκόμενους, η Ομάδα της Lamda βρισκόταν στη διάθεση των προσκεκλημένων της για τυχόν απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Name

Ian Dickinson- Διευθύνων Σύμβουλος Euronet 360 Finance Ltd

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες της Lamda επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.lamdacs.com , η επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο +357 25249999.

Name

Λίζα Παρτέλλα, Τάνια Παναγιώτου, Άννα Στυλιανού, Ανθή Λακκοτρύπη

Name

Σταυρόπουλος- Ανώτερος Σύμβουλος Ασφαλείας της εταιρείας Trustwave,  John Goddard- Aναπληρωτής Διευθυντής από την εταιρεία 3D Global, Jelena  Cvetkovic- Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών,  Mark Nowell- Διευθυντής εταιρείας  3D Global

Name

Χρήστος Παναγιώτου- Ιδρυτής της Εταιρείας Lamda Card Services Ltd, Τάνια Παναγιώτου
 

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο