Ο κορυφαίος Guntram B. Wolff στο 4ο Limassol Economic Forum

Η Ελλάδα έγινε η πρώτη χώρα της ευρωζώνης που έλαβε οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε αντάλλαγμα για την εφαρμογή ενός οικονομικού προγράμματος που σχεδιάστηκε από την τρόικα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ. Μέσα σε ένα χρόνο, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία ακολούθησαν την ίδια πορεία. Μετά από μια πρώτη αξιολόγηση των προγραμμάτων βοήθειας που εφαρμόζονται από την Τρόικα στις τρεις χώρες, πώς μπορούμε να αξιολογήσουμε τον οικονομικό αντίκτυπο των προγραμμάτων και τις συνέπειες της συγκεκριμένης θεσμικής δομής τους;

Αυτά τα ερωτήματα καλείται να απαντήσει ο κορυφαίος αναλυτής και μέλος του Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης του Γάλλου Πρωθυπουργού, Guntram Wolff στο 4ο Limassol Economic Forum στις 26 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Ο Guntram B. Wolff με πλούσιο βιογραφικό, επικεντρώνεται μέσα από τις έρευνες του στην ευρωπαϊκή οικονομία και τη διακυβέρνηση της, τη δημοσιονομική πολιτική, την παγκόσμια χρηματοδότηση, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Είναι διευθυντής του Bruegel, της ευρωπαϊκής δεξαμενής σκέψης που συμβάλλει στη χάραξη οικονομικής πολιτικής, ενώ έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα της ευρωζώνης και της μεταρρύθμισης της διακυβέρνησης της. Έχει εργαστεί επίσης, στην Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας (Deutsche Bundes bank), όπου συντόνιζε την ερευνητική ομάδα για τη δημοσιονομική πολιτική, ενώ διετέλεσε και ως σύμβουλος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Οι στήλες και το έργο πολιτικής του δημοσιεύονται και αναφέρεται σε κορυφαία διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως: Financial Times, New York Times, Wall Street Journal, El Pais, La Stampa, SZ,Handelsblatt, BBC, Die Welt, CNBC και άλλα.

Οργάνωση: Περιοδικό IN Business και ΙΜΗ. Συνεργασία: London School of Economics and Political Science και Cyprus LSE Alumni Association. Χορηγοί: Andreas Neocleous & CO LLC, Deloitte. Στηρίζουν: Cyprus Shipping Chamber, Δήμος Λεμεσού, Εμπορικό και Βιομηχανικό  Επιμελητήριο Λεμεσού. Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής, ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, events@imhbusiness.com., www.imhbusiness.com 

 

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο