Έξυπνη επιχειρηματικότητα στα χρόνια της κρίσης

Η καινοτομία, το σωστό μάνατζμεντ, ιδιαίτερα στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος σε κάθε ένα από τα στελέχη, θα πρέπει να αποτελούν κεντρικό στόχο κάθε οργανισμού, ανεξάρτητα από το οικονομικό κλίμα. Καθίστανται, μάλιστα, αναγκαία, όταν η οικονομία επιδεινώνεται και περνά κρίση, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να προωθήσουμε την καινοτομία, το επιχειρηματικό πνεύμα και το μάνατζμεντ; Πώς πρέπει να οργανώσουμε το περιβάλλον της επιχείρησης μας ώστε να είναι υποβοηθητικό και να τροχοδρομεί την εφαρμογή της καινοτομίας και να αναπτύξει τη δημιουργικότητα;

Αυτά και πολλά άλλα θέματα θα συζητηθούν στο 12ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με τίτλο «How to energize people and promote entrepreneurship when times are tough», που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου. Το φετινό συνέδριο παρουσιάζει τον Δρ Κωνσταντίνο Μαρκίδη, έναν από τους κορυφαίους στον τομέα του HR Strategy ανά τον κόσμο.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα διεξαχθεί και μία συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Πώς διατηρούμε τα στελέχη μας δραστήρια και πώς τα κινητοποιούμε, όταν οι καιροί είναι δύσκολοι», στην οποία συμμετέχουν CEOs και Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού για να ανταλλάξουν πρακτικές εμπειρίες και βιώματα για το πώς οι ίδιοι διαχειρίζονται το ανθρώπινο δυναμικό τους και το κινητοποιούν όταν γίνονται περικοπές στις μειώσεις μισθών και ωφελημάτων, μαζικές απολύσεις με τρόπο που να μην χάνουν την ανταγωνιστικότητα και το επίπεδο παραγωγικότητάς τους.

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης συμμετέχουν οι:
• Γεώργιος Κουμαρτζής, Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού, Dixons South-East Europe AEVE, Ελλάδα
• Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος, PwC Κύπρου
• Λύσανδρος Ιωάννου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,  PHC Franchised Restaurants Public Ltd
• Μαρία Δημητρίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, IKEA Κύπρου
• Νίκη Ζωμενή, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Όμιλος Εταιρειών Voici La Mode Ltd
• Νικόλας Κ. Τοφαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Tofarco
• Δρ. Ρία Νικολέττη Μορφίτου, Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Λευκωσίας Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ανώτερη Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, Globaltraining/ University of Nicosia

Δηλώστε συμμετοχή τώρα και κινητοποιήστε τα στελέχη σας μέσα από πρακτικά εφαρμόσιμες ιδέες!

To συνέδριο απευθύνεται σε: Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, Διευθυντές και στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από το χώρο περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης και εκπαίδευσης, επαγγελματιών εργασιακών σχέσεων και συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγός: Cablenet. Ακαδημαϊκός Χορηγός: Globaltraining.  Χορηγός Εταιρικής Ένδυσης: Voici La Mode Ltd: Αντιπρόσωπος Marks and Spencer Stores Λευκωσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και δήμο
Πυρ και μανία με Χρύσανθο Σαββίδη οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαιδεύσης-Σύγκρουση συμφερόντων
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία