British Airways: Εκδήλωση για τις πτήσεις προς Χονγκ Κονγκ

Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η βρετανική μουσική, μόδα, σχέδιο και κουζίνα συγκεντρώθηκε σε μια φαντασμαγορική βραδιά που διοργάνωσε η British Airways στο Χονγκ Κονγκ, γιορτάζοντας έτσι την επίσημη ένταξη του ολοκαίνουργιου Α380 στο δρομολόγιο Λονδίνο – Χονγκ Κονγκ – Λονδίνο. 
 
Η εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση που έφερε το όνομα «Gig on a Wing», παρουσίασε επιλεγμένα αστέρια της Βρετανίας σε εκλεκτούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways Keith Williams, αξιωματούχοι του κλάδου των αερομεταφορών, της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, της ψυχαγωγίας και της φιλοξενίας του Χονγκ Κονγκ.
 
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Διεθνές Αερολιμένα του Χονγκ Κονγκ, είχε ως επίκεντρο το υπερσύγχρονο Α380 super-jumbo της British Airways, το οποίο αποτέλεσε και το βασικό στοιχείο του σκηνικού που στήθηκε.
 
Ο κ. Williams, δήλωσε: «Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο στη μακρά και με παράδοση πλέον σχέση που έχει αναπτυχθεί και που συνδέει το Χονγκ Κονγκ με το Λονδίνο, δύο από τα βασικότερα αεροπορικά κέντρα του κόσμου. Για περισσότερο από τρία τέταρτα του αιώνα, αυτή η πόλη αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου της British Airways και συνεπώς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του υπερσύγχρονου Α380 στο στόλο της εταιρείας και στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, καθώς επίσης, για το γεγονός ότι είμαστε οι πρώτοι που εγκαινιάζουμε αυτή την απευθείας σύνδεση του Χονγκ Κονγκ με την Ευρώπη».
 
Η εκδήλωση της British Airways «Gig on a Wing» ξεκίνησε με επίδειξη μόδας από την Αγγλίδα σχεδιάστρια Alice Temperley. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η ταλαντούχα σχεδιάστρια παρουσίασε τις προτάσεις της για την περίοδο Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014, από τη βραβευμένη κολεξιόν Temperley London. Τα πανέμορφα μοντέλα αφού κατέβηκαν τις σκάλες του Α380, παρέλασαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα. Η Alice Temperly σχεδίασε ρούχα για πολλές διάσημες προσωπικότητες, όπως τη Keira Knightly, τη Rihanna, τη Beyonce, και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.
 
Η βραδιά συνεχίστηκε με την εντυπωσιακή εμφάνιση της νικήτρια του X-Factor Leona Lewis, η οποία ερμήνευσε ζωντανά μερικές από τις πολυπλατινένιες επιτυχίες της. 
 
Στο κλείσιμο της βραδιάς, το διάσημο μοντέλο Georgia May Jagger, κόρη του Mick Jagger των θρυλικών Rolling Stones, ανέβηκε στη σκηνή με τον κ. Williams για την πραγματοποίηση ειδικής κλήρωσης, το δώρο της οποίας περιλάμβανε δύο εισιτήρια Club World με την British Airways προς το Λονδίνο με το νέο A380 και διανυκτέρευση στο The Langham London. 
 
Η British Airways πραγματοποιεί το δρομολόγιο Λονδίνο - Χονγκ Κονγκ - Λονδίνο δύο φορές ημερησίως από το αεροδρόμιο Χίθροου. Το νέο Α380 εξυπηρετεί την πτήση ΒΑ25 από Λονδίνο προς Χονγκ Κονγκ και ΒΑ26 από Χονγκ Κονγκ προς Λονδίνο.
 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)