Παγκύπριο συνέδριο για επιχειρήσεις κομμωτηρίων

Από μια αλλιώτικη οπτική γωνία, αυτή του επιχειρηματία - επαγγελματία, αντικρίζει τον κόσμο των κομμωτών της Κύπρου το Παγκύπριο Συνέδριο για τις Επιχειρήσεις Κομμωτηρίων, που πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Το πρόγραμμα του Παγκύπριου Συνεδρίου για τις Επιχειρήσεις Κομμωτηρίων στόχο έχει να αποτελέσει  ένα πρακτικό οδηγό επιβίωσης των κομμωτηρίων εν καιρώ οικονομικής ύφεσης. Η ορθή λειτουργία μίας επιχείρησης προϋποθέτει τη συστηματική στοχοθέτηση, την παρακολούθηση των οικονομικών της μεγεθών και των χρηματοροών, στοιχεία που δεν πρέπει να απουσιάζουν από το καθημερινό πρόγραμμα κάθε ιδιοκτήτη κομμωτηρίου. Μέσα από την κατανόηση των προβλημάτων και τον εντοπισμό των κινδύνων βιωσιμότητας, οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων θα πρέπει να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν και την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Θα πρέπει να δώσουν, επίσης, μεγάλη σημασία στην οικονομική διαχείριση της επιχείρησής τους, στις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ. Ακόμα, να εφαρμόσουν, εάν χρειαστεί, λογισμικά συστήματα πληροφορικής, που μπορούν να βελτιώσουν και να οργανώσουν καλύτερα την επιχείρησή τους έναντι του ανταγωνισμού.                       

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ                                                          
Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει και να προτείνει λύσεις στους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και τους ενδιαφερόμενους κομμωτές σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διαχείριση των κομμωτηρίων τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους γνώσεων και δεξιοτήτων. Θα δώσει, επίσης, πρακτική πληροφόρηση για τον προγραμματισμό του 2014. Ενδεικτικά, θα αναπτυχθούν θέματα, όπως: «Πώς αλλάζει λόγω της κρίσης και τι ζητά ο πελάτης», «Ο ρόλος ενός συμβούλου επιχειρήσεων στην καλυτέρευση της απόδοσης του κομμωτηρίου σας», «Οργανώστε και ελέγξτε τα οικονομικά σας, μειώστε τους κινδύνους και αυξήστε τα έσοδα», «Πάρτε κομπιούτερ, οργανωθείτε, αυξήστε ποιότητα και έσοδα», «Η σχέση με την τράπεζα: Αλλάζουν οι κανόνες;», «Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας και χειριστείτε το σωστά», «Πώς να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε υγιή κομμωτήρια εν μέσω κρίσης», «Το μάρκετινγκ εν καιρώ κρίσης στην επιχείρηση ‘κομμωτήριο’». Θα περιληφθούν, επίσης, επιτυχημένα case studies κομμωτηρίων, που κατάφεραν με το σωστό επιχειρηματικό πλάνο να οργανωθούν, να αναπτυχθούν και να κτίσουν ένα δυνατό όνομα στην αγορά. 
  
Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη κομμωτηρίων, κομμωτές που σκέφτονται να ανοίξουν το δικό τους κομμωτήριο ή επιθυμούν απλώς να ενημερωθούν, άλλους επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες σε κομμωτήρια.

Οργανωτές: Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα και IMH. Χορηγοί: Revlon Professional και Framesi. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN BusinessNews και το περιοδικό IN Business.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε: IMH, 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, e-mail: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)