Sportsdirect: Νέο κατάστημα στη Λεμεσό
09:36 - 02 Οκτωβρίου 2013

Το Sportsdirect.com, με πάνω από 100 καταστήματα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανοίγει ένα νέο κατάστημα στο My Mall Limassol, στις αρχές Οκτωβρίου.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 και μέχρι σήμερα λειτουργεί επτά καταστήματα στην Κύπρο.
Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές σε μεγάλα ονόματα αθλητικών ρούχων, αθλητικών παπουτσιών και αθλητικού εξοπλισμού. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, με μια τεράστια γκάμα προϊόντων, μεταξύ των οποίων Nike, Adidas, Lonsdale, Puma and Dunlop.
«Η Sportsdirect.com είναι εδώ για να προσφέρει τις πιο σύγχρονες μάρκες της αγοράς στις καλύτερες τιμές, καθώς και να ανοίξει τον δρόμο σε πιο ιδιαίτερες αγορές, με μάρκες όπως η ‘She Runs He Runs’, που εξειδικεύεται σε είδη για τρέξιμο, η ‘Field & Trek’ ειδική σε σπορ ανοιχτού χώρου, η ‘Soccer Scene’ για λάτρεις του ποδοσφαίρου, η ‘bigbikechain.com’ που σε συμβουλεύει για το ποια μηχανή να αγοράσεις και η ‘European Golf’ με μια πλήρη γκάμα από μπαστούνια και αξεσουάρ για γκολφ. Ακόμη προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ σε μάρκες όπως Firetrap, Golddigga & Kangol», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Σε δηλώσεις του εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε σχετικά «Χαιρόμαστε πολύ που επεκτεινόμαστε όλο και περισσότερο στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Κύπρο. Καθώς μεγαλώνουμε συνεχώς μέσα στην Ευρώπη, κρατάμε σταθερή την αξία του ότι προσφέρουμε στους καταναλωτές εξαιρετική ποιότητα & ασυναγώνιστες τιμές στα μεγαλύτερα ονόματα αθλητικών ρούχων, αθλητικών παπουτσιών και αθλητικού εξοπλισμού».