Παγκύπριο Συνέδριο για τις Επιχειρήσεις Κομμωτηρίων

Η Κρίση Επιβάλλει: Το να είσαι άριστος κομμωτής δεν αρκεί. Μάθε τα μυστικά του επιχειρείν.

Πολλοί κομμωτές, που ταυτόχρονα είναι και ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, πιστεύουν πώς αφού είναι άριστοι στη δουλειά τους είναι ταυτόχρονα και καλοί επιχειρηματίες. Αυτό συμβαίνει με τους επαγγελματίες όλων των κλάδων, που διατηρούν δική τους επιχείρηση, όπως, φαρμακοποιούς, ιδιοκτήτες μπουτίκ και άλλους. Μπορεί και να ισχύει! Στην εποχή μας, όμως, το «καλός» δεν αρκεί. Η κρίση και τα νέα δεδομένα, επιβάλλουν όπως από απλά «καλοί» επιχειρηματίες μετατραπούν στους «καλύτερους» της αγοράς, εάν θέλουν να επιβιώσουν. Το να είναι σήμερα κανείς επιχειρηματίας - κομμωτής σημαίνει ότι έχει απείρως περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις όσον αφορά στη διατήρηση και ανάπτυξη της επιχείρησής του, αφού η κρίση δημιουργεί κάθε μέρα νέα δεδομένα στην αγορά. Χρειάζεται ευρηματικότητα και σωστή οργάνωση, για να διαχειριστεί κανείς και τους δύο ρόλους. Χρειάζεται να γνωρίζει τα μυστικά της αγοράς, της διοίκησης και του επιχειρείν. Ως κομμωτής πρέπει να καθοδηγεί τους πελάτες του σχετικά με την ιδανική εμφάνιση που τους ταιριάζει, βασιζόμενος  στην εμπειρία, το ταλέντο του και τις τάσεις της μόδας. Τι γίνεται, όμως, με τις τάσεις της επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα στις μέρες της οικονομικής ύφεσης που φαίνεται ότι θα κρατήσουν για πολύ ακόμα; Χρειάζονται κι εκεί γνώσεις, εμπειρία και δεξιότητες, ώστε ένα κομμωτήριο να λειτουργεί σωστά, να είναι καλά οργανωμένο σε σωστή οικονομική βάση, βιώσιμο και ικανό να αντέξει στους δύσκολους καιρούς ή ακόμα και να αναπτυχθεί περισσότερο, επικρατώντας στο μεγάλο ανταγωνισμό.

O Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα, παρουσιάζει το Παγκύπριο Συνέδριο για τις Επιχειρήσεις Κομμωτηρίων στις 7 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό. Στόχος του συνεδρίου να αποτελέσει πρακτικό οδηγό επιβίωσης, να ενημερώσει και να προτείνει λύσεις στους ιδιοκτήτες και διευθυντές κομμωτηρίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διαχείριση των κομμωτηρίων τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους γνώσεων και δεξιοτήτων εν καιρώ οικονομικής ύφεσης.

Οι εταιρείες Revlon Professional (παγκοσμίους φήμης μάρκα επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίων) και Framesi (με πάνω από 65 χρόνια εμπειρία στο χώρο του κομμωτηρίου) συγκεντρώνουν στο συνέδριο καταξιωμένους ομιλητές από την Κύπρο και τη Ελλάδα αναλύοντας θέματα όπως:
•    Πώς αλλάζει λόγω της κρίσης και τι ζητά ο Κύπριος πελάτης
•    Ο ρόλος ενός συμβούλου επιχειρήσεων στην καλυτέρευση της απόδοσης του κομμωτηρίου σας
•    Οργανώστε και ελέγξτε τα οικονομικά σας, μειώστε τους κινδύνους και αυξήστε τα έσοδα
•    Η σχέση με την τράπεζα: αλλάζουν οι κανόνες;
•    Πάρτε κομπιούτερ, εκσυγχρονιστείτε, οργανωθείτε, αυξήστε ποιότητα και έσοδα
•    Ένα κομμωτήριο θέλει προσωπικό στην «τρίχα»: Εκπαιδεύστε το, επιβραβεύστε το, χειριστείτε το σωστά
•    Πώς να δημιουργήστε και να αναπτύξετε υγιή κομμωτήρια εν μέσω κρίσης;
•    Το μάρκετινγκ εν καιρώ κρίσης στην επιχείρηση «κομμωτήριο»
•    Προωθείστε έξυπνα την επιχείρησή σας
•    Επιτυχημένες επιχειρήσεις κομμωτηρίων

Απευθύνεται
Ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη κομμωτηρίων , στελέχη που επιθυμούν να ανοίξουν το δικό τους κομμωτήριο καθώς και άλλους επαγγελματίες, που προσφέρουν υπηρεσίες σε κομμωτήρια.

Οργανωτές: Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα και IMH. Χορηγοί: Revlon Professional και Framesi. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN BusinessNews και το περιοδικό IN Business.
Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε: IMH, 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, e-mail: events@imhbusiness.com.


 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων