Κινητοποιήστε τα στελέχη μέσα από πρακτικά εφαρμόσιμες ιδέες

Είναι δύσκολο να κρατηθεί ψηλά το ηθικό των στελεχών και των εργαζομένων γενικότερα, όταν η κρίση επιβάλλει αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες, περικοπές, μειώσεις προσωπικού και κόστους. Και μαζί με το ηθικό, πολλές φορές, πέφτει η απόδοση, το κέφι και η παραγωγικότητα. Αυτό, όμως, είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί επιχείρηση δίχως εγρήγορση δεν γίνεται. Αυτό που θα πρέπει, άρα, να κάνει είναι να δώσει σημασία στα στελέχη της. Να τους δώσει κίνητρα, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην παραγωγική διαδικασία. Να τους πείσει ότι είναι αναπόσπαστο μέρος της εταιρείας και πως η άποψή τους μετρά, όπως και η προσφορά τους. Να τους καταστήσει κοινωνούς της κάθε εταιρικής προσπάθειας, ώστε να νιώσουν υπεύθυνοι και ταυτόχρονα ευτυχείς που συμμετέχουν σε αυτήν.

Αυτά και πολλά άλλα θέματα θα συζητηθούν στο 12ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με τίτλο «How to energize people and promote entrepreneurship when times are tough», που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου. Το φετινό συνέδριο παρουσιάζει τον Δρ Κωνσταντίνο Μαρκίδη, έναν από τους κορυφαίους στον τομέα του HR Strategy ανά τον κόσμο.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα διεξαχθεί και μία συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Πώς διατηρούμε τα στελέχη μας δραστήρια και πώς τα κινητοποιούμε, όταν οι καιροί είναι δύσκολοι», στην οποία συμμετέχουν CEOs και Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού για να ανταλλάξουν πρακτικές εμπειρίες και βιώματα για το πώς οι ίδιοι διαχειρίζονται το ανθρώπινο δυναμικό τους και το κινητοποιούν όταν γίνονται περικοπές στις μειώσεις μισθών και ωφελημάτων, μαζικές απολύσεις με τρόπο που να μην χάνουν την ανταγωνιστικότητα και το επίπεδο παραγωγικότητάς τους.

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης συμμετέχουν οι:
• Γεώργιος Κουμαρτζής, Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού, Dixons South-East Europe AEVE, Ελλάδα
• Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος, PwC Κύπρου
• Λύσανδρος Ιωάννου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,  PHC Franchised Restaurants Public Ltd
• Μαρία Δημητρίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, IKEA Κύπρου
• Νίκη Ζωμενή, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Όμιλος Εταιρειών Voici La Mode Ltd
• Νικόλας Κ. Τοφαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Tofarco
• Ομιλητής από, Όμιλος Εταιρειών C.N. Shiacolas
• Ομιλητής από Globaltraining/ University of Nicosia

Δηλώστε συμμετοχή τώρα και κινητοποιήστε τα στελέχη σας μέσα από πρακτικά εφαρμόσιμες ιδέες!

To συνέδριο απευθύνεται σε: Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, Διευθυντές και στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από το χώρο περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης και εκπαίδευσης, επαγγελματιών εργασιακών σχέσεων και συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγός: Cablenet. Ακαδημαϊκός Χορηγός: Globaltraining.  Χορηγός Εταιρικής Ένδυσης: Voici La Mode Ltd: Αντιπρόσωπος Marks and Spencer Stores Λευκωσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com.

 

Δειτε Επισης

Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)