Eurosuccess Consulting: Συνεχίζει τις ευρωπαϊκές επιτυχίες

Ο Συμβουλευτικός Οργανισμός Eurosuccess Consulting, σε συνεργασία με διάφορους εταίρους προερχόμενους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει εγκριθεί να συμμετάσχει στα πιο κάτω Ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα κάτω από το πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης (Life long Learning Programme), με περίοδο εφαρμογής 01/11/2013 – 30/11/2015. Και τα τέσσερα έργα εντάσσονται κάτω από τη Δράση ‘’Μεταφορά Καιοντομίας – TransferofInnovation’’.

Το έργο Increase SMEs export skills through e-learning (E-EMPORIO) στοχεύει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του προσωπικού, το οποίο εργάζεται σε Μικρομεσαίες επιχειρήσεις δραστήριες στις εξαγωγές των προϊόντων/υπηρεσιών,παρέχοντας τουμία πλήρη, ποιοτική υποστήριξη και πρακτικό προσανατολισμό. Το εν λόγω εργαλείο θα φιλοξενείται σε μία διαδικτυακή εκπαιδευτική (e-learning) πλατφόρμα,που θα είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτ ενδιαφερόμενο, η οποία θα προσαρμοστεί αναλόγως στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε χώρας η οποία μετέχει στο έργο. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οργανισμοί από την Ρουμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία, το Βιομηχανικό επιμελητήριο του Έβρου και της Λετονίας. Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε όλες τις χώρες.

Σκοπός του έργου Women entrepreneurship enhancement (WIN) είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των γυναικώνσε επαγγελματικό επίπεδο, η κατανόηση των χαρακτηριστικών της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η σχέση τους με το γεωγραφικό και κοινωνικό-οικονομικό πλαίσιο καθώς και η προώθηση της δημιουργίας και λειτουργίας νέων επιχειρήσεων. Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν οργανισμοί από Ουγγαρία, Πολωνία, Ιταλία, καθώς και το Βιομηχανικό επιμελητήριο της περιφέρειας Győr-Moson-Sopron της Ουγγαρίας.

Το έργο Developing senior human capital and promoting active aging through teaching and coaching (TrainCoDe) στοχεύει στην εκπαίδευση και υποστήριξη, στελεχώνεπιχειρήσεων άνω των 45 ετών, μέσω ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν απολέσει τη θέση εργασίας τους και συναντούν δυσκολίες στην διαδικασία επανένταξης τους στην αγορά εργασίας, κυρίως λόγω ηλικίας και κόστους. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οργανισμοί από την Ιταλία, Πολωνία και Ρουμανία.

Το έργο Agro biogas as an alternative source of energy in rural areas (RUBIGAS) σκοπεύειστην αναβάθμιση και συνέχισηενός προηγούμενου Ευρωπαϊκού έργου με το ακρωνύμιο “RESNET”, το οποίο είχε σαν θέμα την εκπαίδευση γύρω από τα βιο-καύσιμα και τους τρόπους και μεθόδους χρήσης τους από τους αγρότες. Κατά τη διεκπαιρέωση του έργου, θα προστεθούν διάφοροι σχετικοί τομείς εκπαίδευσης,όπως είναι οι αγροτικές μονάδες βιοαερίου. Κύριοι αποδέκτες του έργου είναι οι αγρότες και οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών. Στο εν λόγω έργο συμμετέχουν οργανισμοί από την Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σλοβακία. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως την συγκεκριμένη περίοδο, η Eurosuccess Consultingμετέχει σε εννέα Ευρωπαϊκά έργα κάτω από το πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης (Lifelong Learning Programme).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ερευνητικά έργα καθώς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Eurosuccess Consulting, μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.eurosc.eu.

Δειτε Επισης

Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς που διοργάνωσαν ΤΕΠΑΚ-EBEA
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)