MTN Cloud Business Telephony: Λύσεις σταθερής τηλεφωνίας

Την ΜΤΝ Cloud Business Telephony σχεδίασε η ΜΤΝ Business, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ανταγωνιστικών επιχειρηματικών προϊόντων και υπηρεσιών, μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας για μικρές και μεγάλες εταιρείες. 
 
H υπηρεσία ΜΤΝ Cloud Business Telephony προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέρεται με ένα μηνιαίο πάγιο, αντικαθιστώντας πλήρως τα συμβατικά τηλεφωνικά συστήματα και εξοικονομώντας τα ποσά που απαιτούνται για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού τους. 
 
Η MTN Cloud Business Telephony παρέχει διαχείριση της τηλεφωνικής επικοινωνίας με μεγάλη ευελιξία και αποτελεσματικότητα, καθώς ενοποιεί όλα τα εταιρικά επικοινωνιακά δεδομένα σας, συνδυάζοντας σταθερή και κινητή τηλεφωνία, fax, e-mail και voice-mail. Μέσω της υπηρεσίας, η ασφάλεια των δεδομένων μεγιστοποιείται παρέχοντας πλήρη έλεγχο της διαχείρισής τους, αφού πλέον δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται ρυθμίσεις με ευκολία και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας το online web portal της υπηρεσίας.
 
Η MTN Cloud Business Telephony διατίθεται σε τέσσερα επιμέρους πακέτα υπηρεσιών (Standard, Advanced, Auto-Attendant και Receptionist), τα οποία καλύπτουν πλήρως τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της μέσης επιχείρησης και αναβαθμίζουν άμεσα τόσο την ενδοεταιρική επικοινωνία της, όσο και την επικοινωνία της με συνεργάτες και πελάτες.
 
«Με την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony προσφέρουμε στον Κύπριο επιχειρηματία αυτό ακριβώς που χρειάζεται περισσότερο αυτή την περίοδο. Δηλαδή μία έξυπνη λύση προηγμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας, που θα του επιτρέψει να μειώσει τις δαπάνες της επιχείρησής του και ταυτόχρονα να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της. Με αυτή την υπηρεσία η προϊοντική γκάμα μας ολοκληρώνεται και η ΜΤΝ Business αναδεικνύεται σε one stop solution με αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη», δήλωσε ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business.
 

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta