EurosuccessConsulting: Αξιολόγηση ταλέντων και ικανοτήτων

Ο Συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting συμμετέχει, μαζί με άλλους Οργανισμούς από Πολωνία, Αγγλία, Βέλγιο και Τσεχία στο Ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο Competence and talent assessment in SMEs (Comtal). Το έργοασχολείται με την αξιολόγηση των ικανοτήτων και των ταλέντων των εργαζομένων και των εκπαιδευτών καθώς και την προώθηση της διαχείρισης των ταλέντων στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Τι έχει γίνει ...;
Η κοινοπραξία του έργου έχει ως ρόλο να διακρίνει ανάλογα τις ικανότητες των εργαζομένων και των εκπαιδευτών και να τους περιγράψει από τις δηλώσεις τους.

Η επιλογή των ικανοτήτων, που παρουσιάζονται παρακάτω για τον υπάλληλο και τον εκπαιδευτή, έγινε στη βάση της βιβλιογραφίας και της εμπειρίας εμπειρογνώμονα. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν ψυχομετρικά μεθοδολογικά χαρακτηριστικά για όλα τα τυποποιημένα ψυχολογικά τεστ που εφαρμόστηκαν.

Τα εγκεκριμένα ερωτηματολόγια αξιολογήθηκαν όσον αφορά τη γλωσσική σαφήνεια σε κάθε χώρα του έργου και στη συνέχεια εξετάστηκαν από ψυχολόγους και τους εκπαιδευτές για να εκτιμήσουν το βαθμό στον οποίο οι δηλώσεις περιγράφουν με ακρίβεια κάθε αρμοδιότητα.

Τα ερωτηματολόγια, μετατρέπονται σε ένα ICT εργαλείο για την καλύτερη ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

Για να έχετε πιο ακριβές προφίλ ικανοτήτων, τα δύο προφίλ θα πρέπει να ελέγχονται από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων-στόχων. Τα δεδομένα που συλλέγονται θα είναι το αντικείμενο της στατιστικής και ψυχομετρικής ανάλυσης.

Γιατί;
Η μεθοδολογία εγγυάται ότι το εργαλείο για την εκτίμηση ικανοτήτων και το ταλέντο θα πρέπει να τυποποιηθεί, να εξομαλυνθεί, να γίνει αξιόπιστο και ακριβές.

Και τώρα τι;
Για να επεξεργαστούμε την τελική έκδοση των προφίλ ικανοτήτων και ταλέντων, καλούμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων / εργαζομένων και εκπαιδευτών / να λάβουν μέρος στην έρευνα. Η έρευνα διεξάγεται σε Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Κύπρο, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να είμαστε σε θέση να επικυρώσουμε και να τυποποιήσουμε αυτό το εργαλείο ικανοτήτων βασιζόμαστε στη βοήθειά σας!

Σύνδεσμοι για τα ερωτηματολόγια:

Εργαζόμενος
Εάν είστε ένας εργαζόμενος / μέλος μιας ομάδας έργου παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://www.cometplus.be/logon.aspx?NameEnterprise=Comtal%20team&lang=el-GR

Εκπαιδευτής
Αν είστε εκπαιδευτής των εργαζομένων ή των ομάδων έργου παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://www.cometplus.be/logon.aspx?NameEnterprise=Comtal%20coach&lang=el-GR
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου -  http://comtalproject.eu/site-menu-32-el.phpή την ιστοσελίδα του Οργανισμού - www.eurosc.eu.

Name

Name

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο