Η φθινοπωρινή συλλογή του Gap στο νέο κατάστημα στο My Mall

Η συλλογή του Gap Φθινόπωρο 2013 σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια του ολοκαίνουργιου καταστήματος στο My Mall από τον Νοέμβριο.
 
Βασισμένη στα denim εικονικά κομμάτια της σειράς 1969 όπως, denim σακάκια, πλεκτά και πουκάμισα chambray, η φθινοπωρινή συλλογή του Gap είναι μια αυθεντική έκφραση της αισιόδοξης και ανέμελης αίσθησης του στιλ του.
 
Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει ξεπλυμένα denim σε πλούσιες αποχρώσεις indigo σε δημοφιλείς γραμμές όπως, το 1969 Legging Jean, το Sexy Boyfriend και το Always Skinny. Επίσης, σημαντική για το φθινόπωρο είναι η συλλογή από denim σακάκια και ιδιαίτερα το Moto Jacket της σειράς 1969 Denim και το 1969 Drop Pocket Jacket. 
Η ανδρική συλλογή επικεντρώνεται σε κλασικές γραμμές του Gap και μοντέρνα βασικά κομμάτια. Κορυφαία κομμάτια της συλλογής είναι τα 1969 Slim και Straight jeans και τα 1969 Chambray Shirt και Utility Shirt.
 
Το νέο κατάστημα Gap στην Κύπρο θα ανοίξει από τον Όμιλο Azadea το Νοέμβριο του 2013 στο My Mall στη Λεμεσό, σε χώρο 780 m² με τη γυναικεία, την ανδρική και την παιδική συλλογή. 
 

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών