Πρότυπο CYS EN 15221 “Facility Management”

H διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, κτιρίων, μηχανημάτων, παγίων, εξοπλισμού, εργαλείων και οχημάτων αποτελεί σήμερα μια εξειδικευμένη, αρκετά χρονοβόρα και με μεγάλο ετήσιο κόστος διαδικασία. Με την εφαρμογή διεθνών προτύπων ποιότητας και σε συνδυασμό με την υλοποίηση και χρήση λογισμικών συστημάτων, επιτυγχάνεται η διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων σε υψηλό επίπεδο ποιότητας και λειτουργικότητας μειώνοντας σημαντικά το κόστος συντήρησης και αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) σε συνεργασία με την Virtual IT και τη Cyta, διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 09.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο, στα κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία με θέμα CYS EN 15221 “Facility Management”.  Κύριος εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Alan Millin, ένας καταξιωμένος διεθνώς εμπειρογνώμονας στο εν λόγω θέμα.

Το πρότυπο εφαρμόζεται σε Εργοστάσια, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Τράπεζες, Mall, Υπεραγορές, Συγκροτήματα επαγγελματικών και οικιστικών μονάδων, Γήπεδα, Συνεδριακά κέντρα, Εταιρίες συντήρησης, Δημόσιους οργανισμούς, Εκπαιδευτικά ιδρύματα,  κ.α.  

Το ενημερωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κτιριακών μονάδων, εταιρίες που προσφέρουν ηλεκτρομηχανολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ασφάλειας, εργοληπτικές εταιρίες, Υπεύθυνους ποιότητας, Διαχειριστές παγίων (Asset Managers), Τεχνικούς διευθυντές διαχείρισης και συντήρησης εγκαταστάσεων (Facilities Managers), Τεχνικούς και Μηχανικούς συμβούλους, Διαχειριστές έργων, Υπεύθυνους Πληροφορικής, Οικονομικούς Διευθυντές και άλλους διαχειριστές και παροχείς τεχνικών υπηρεσιών.

Σε περίπτωση συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τη Μαρία Θεοφάνους στο 22411442 ή αποστείλετε τη συμμετοχή σας στο m.theophanous@cys.org.cy.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 

Δειτε Επισης

Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς που διοργάνωσαν ΤΕΠΑΚ-EBEA
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)