powered by

Νέα καμπάνια με 13 εταιρείες ετοιμάζει η Sabbianco

Καινούργια διαφημιστική καμπάνια ετοιμάζει η Sabbianco Properties . Μάλιστα η εταορεία επέλεξε τη μέθοδο των teaser για να κάνει το λανσάρισμα της νέας εκστρατείας μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της καμπάνιας, που ήταν απόλυτα επιτυχημένη και με πωλήσεις εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, από την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, η διαφημιστική εκστρατεία θα προχωρήσει κανονικά την επικοινωνία με το κοινό με στόχο πωλήσεις ακινήτων κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το Κτηματομεσιτικό Γραφείο Sabbianco συνεργάζεται για τη νέα καμπάνια με 13 εταιρείες. Μάλιστα ο Ανδρέας Ανδρέου, γενικός διευθυντής της Sabbianco τονίζει: «Και η διαφημιστική εκστρατεία που ξεκίνησε δειλά-δειλά η Τράπεζα Κύπρου θα βοηθήσει την ψυχολογία των δυνητικών αγοραστών παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει σήμερα στη χώρα».

Καταληκτικά αναφέρεται ότι η Sabbianco και οι συνεργάτες developers με τη σειρά τους με τη νέα καμπάνια τους επιδιώκουν να ταράξουν τα νερά στην αγορά ακινήτων και να βοηθήσουν τους υποψήφιους αγοραστές για το ακίνητο που επιθυμούν, να δώσουν τις καλύτερες τιμές, οι οποίες πολλές φορές είναι κάτω του κόστους.
 

Δειτε Επισης

Andrew Bird: Συναρπαστικό βήμα στην καριέρα μου η Remedica-Τα πλάνα και το όραμα του νέου CEO
Σε βάθος χρόνου η αξιοποίηση του φυσικού αερίου στον «Πήγασο»-«Απαιτούνται χρόνια μέχρι την εκμετάλλευση»
Α. Παπακωνσταντίνου: Η αποκατάσταση των κουρεμένων, η οροφή στις αποζημιώσεις και πού διαφωνεί ο ΣΥΚΑΛΑ
Μ. Περδίος: Οι τάσεις στην διοίκηση και οι στρατηγικές της Louis Hotels για την επιτυχή λειτουργία των ξενοδοχείων της
Σώτος Τρικωμίτης: Αντίκτυπος στο σύνολο της αγοράς από το πάγωμα και ξεπάγωμα της ηλεκτροκίνησης-Θέλουμε απαντήσεις
Μειώθηκαν το πρώτο τρίμηνο οι άδειες οικοδομής-Αύξηση αξίας, εμβαδού και οικιστικών μονάδων
Εγκρίθηκαν οι τροποποιητικοί κανονισμοί για τη διάθεση γης για πανεπιστήμια
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Μεγάλη ζήτηση για τη νέα συλλογή 26 παραθαλάσσιων ακινήτων από την Altamira Real Estate
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»