Powered by

(Advertorial) Το ξενοδοχείο Electra ανακαινισμένο

Το ξενοδοχείο Electra, στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο του κέντρου της Αθήνας, σεβόμενο τις ανάγκες των επισκεπτών και θέλοντας να διαθέτει πάντα σύγχρονες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ολοκλήρωσε τον Απρίλιο του 2012 την ριζική του ανακαίνιση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 106 δωμάτια και 3 σουίτες, όλα με κλιματισμό, ηχομονωτικά παράθυρα, απευθείας τηλεφωνικές γραμμές, “WI-FI” για σύνδεση με το διαδίκτυο, LCD τηλεόραση, μίνι-μπαρ, ανιχνευτή καπνού, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο & κλειδαριές, στεγνωτήρα μαλλιών, ρόμπες λουτρού, παντόφλες & μεγεθυντικό καθρέπτη μπάνιου. Μετά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, σε όλα τα δωμάτια έχουν τοποθετηθεί σύγχρονα ξύλινα δάπεδα, χαρίζοντας ζεστή ατμόσφαιρα και επιτρέποντας στον χώρο να διατηρείται πάντα καθαρός. Τα καινούρια και αναπαυτικά κρεβάτια, τα ανατομικά νέα στρώματα και τα ανάλαφρα παπλώματα & μαξιλάρια από πούπουλα χήνας - όλα με την υπογραφή της COCO-MAT - εγγυώνται στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης.

Όλα τα δωμάτια είναι αρμονικά διακοσμημένα σε γήινες & ζεστές αποχρώσεις, με εκλεπτυσμένο στυλ και αισθητική, προσφέροντας μοναδική αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας.

Το ξενοδοχείο επίσης διαθέτει εστιατόριο στον 1ο όροφο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν ιδανικά την μέρα τους απολαμβάνοντας το πρωινό τους σε πλούσιο μπουφέ με εδέσματα Ελληνικής «ονομασίας προέλευσης».

Café-Deli-Enoteca “Terra” στον πεζόδρομο της Ερμού

Ο νέος χώρος του ξενοδοχείου, το Café-Deli-Enoteca “Terra”, βρίσκεται στο ισόγειο, μπροστά στον πεζόδρομο της Ερμού και προσφέρει από το πρωί έως το βράδυ απλές, αυθεντικές, διαφορετικές γεύσεις και δημιουργίες με άρωμα Ελλάδας. Ένας καφές που ξυπνάει τη μέρα, μια κουταλιά λάδι που αναβλύζει Μεσόγειο, ένα ποτήρι κρασί από μοναδικά Ελληνικά αμπελοτόπια, μια ματιά που κυκλοφορεί μέσα στην πόλη. Ένας χώρος γεμάτος αρώματα, γεύσεις, αισθήσεις, ιστορίες, παραδόσεις, συζητήσεις, ήχους, χρώματα μέσα στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης.
Τέλος στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου διατίθεται αίθουσα 75τ.μ με φυσικό φωτισμό, πλήρως εξοπλισμένη για την φιλοξενία διαφόρων ειδών εκδηλώσεων.
Είτε για επαγγελματικό ταξίδι είτε για κάποιο ταξίδι αναψυχής, η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου Electra μέσα στο εμπορικό & επιχειρηματικό κέντρο της πόλης, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη.
Το εξ ολοκλήρου ανανεωμένο Electra, σας καλωσορίζει και σας υπόσχεται ότι η διαμονή σας θα είναι μια πραγματική εμπειρία πολυτέλειας και ποιοτικής φιλοξενείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Electra Hotel
Ερμού 5, Αθήνα
Τηλ. 210 3378000
Φαξ. 210 3220310
Ε mail: reservations@electrahotels.gr
URL   : www.electrahotels.gr
 

Δειτε Επισης

Στις αγορές με δεκαετές ομόλογο το ελληνικό δημόσιο-Στόχος η άντληση €250 εκατ.
Πώς θα κινηθεί η ελληνική οικονομία έως το 2028
Moody’s: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας-Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο Ba1
Ελκυστικό το... story των ελληνικών τραπεζών-Οι θετικές προοπτικές για τον κλάδο
Από ευνοϊκότερο έδαφος ξεκινά το 2025 για την ελληνική οικονομία και τον προϋπολογισμό
DBRS: Αναβάθμισε σε θετικές από σταθερές τις προοπτικές για τις καταθέσεις Eurobank και Εθνικής
DBRS Morningstar: Η βελτίωση των τραπεζών ενισχύει την αξιολόγηση της Ελλάδας
Εξαγορά της MT ATE από την METKA-Στα €14 εκατ. το τίμημα για το 100% των μετοχών
Μπάμπης Βωβός: Η συνέχεια των σφυριών και η… μη διαδοχή στη «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική»
Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη από την 88η ΔΕΘ-Σειρά μέτρων για μισθούς, συντάξεις και επιχειρηματικότητα