Greco’s Nest: Μετακόμισε στο κέντρο της Λευκωσίας

Στην καρδιά της Λευκωσίας, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 4-6 μεταφέρθηκε το εστιατόριο Greco’s Nest. Με κουζίνα που συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις του αιγαίου με τη σπιτική τέχνη της μαγειρικής και της υψηλής γαστρονομίας, ο νέος χώρος του εστιατορίου υποδέχεται τους πελάτες του προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία γεύσεων.

Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, μεσημέρι και βράδυ, οι λάτρεις του καλού και ποιοτικού φαγητού, μπορούν να επιλέξουν μέσα από επίλεκτα πιάτα μεσογειακής, νησιώτικης και κρητικής κουζίνας, γεύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Το μυστικό της κουζίνας του Greco’s Nest βρίσκεται στην ποιότητα των πρώτων υλών στις οποίες οι chef του εστιατορίου εστιάζουν την προσοχή τους με στόχο την ετοιμασία των πιο ιδιαίτερων γεύσεων.


Στο ανανεωμένο μενού του, η επιμέλεια της βάσης του οποίου έγινε από τον γνωστό chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, μπορεί κανείς να επιλέξει ένα συνδυασμό παραδοσιακών στοιχείων από τις προσφερόμενες σαλάτες, ορεκτικά, ζυμαρικά, κρεατικά, θαλασσινά και επιδόρπια. Περιλαμβάνονται επίσης, επιλογές για τους λάτρεις του μεζέ, εντυπωσιακά πιάτα όπως, πέστροφα στο φούρνο, από φρέσκο φιλέτο, με λεμονάτη σάλτσα άνηθου, ψητά λαχανικά και πουρέ σελινόρυζας ή τις σπιτικές ραβιόλες, γεμισμένες με αιγαιοπελαγίτικα τυριά και ελαφριά σάλτσα ντομάτας.


Το εστιατόριο λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο, 12:00 - 16:00 για μεσημεριανό και 19:00 – μεσάνυκτα για δείπνο. Είναι ανοικτό επίσης, τις Κυριακές από τις 12:00 - 17:00.


 

Δειτε Επισης

Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη
Εξαπατούν το κοινό-Επιτήδειοι «χρησιμοποιούν» τον Αντικαρκινικό για να αποσπούν χρήματα με παράνομο τρόπο