Powered by

Συνεργασία Easyjet-Disneyland

Τη συνεργασία της με το Πάρκο Disneyland του Παρισιού, με στόχο να προσφέρει στους ευρωπαίους καταναλωτές μεγαλύτερο εύρος εναλλακτικών επιλογών αεροπορικών ταξιδιών και διαμονής για την κράτηση των διακοπών τους στο Πάρκο ανακοίνωσε η easyJet.

Ειδικότερα, το Πάρκο Disneyland του Παρισιού προτείνει την easyJet έως μία από τις ευρωπαϊκές αερογραμμές για να ταξιδέψει κάποιος έως το θέρετρο και δίνει στους πελάτες της αεροπορικής εταιρίας τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια για το Πάρκο μέσω της ιστοσελίδα της. Παράλληλα, οι πτήσεις easyJet θα είναι διαθέσιμες και μέσω της ιστοσελίδας του Πάρκου Disneyland του Παρισιού.

Η πανευρωπαϊκή συμφωνία περιλαμβάνει ταξίδια στα αεροδρόμια του Παρισιού Charles de Gaulle και Orly από περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων πέντε πόλεων στη Γαλλία και διαφορετικών πόλεων σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Δανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και Τσεχία.

Οι επισκέπτες από την Ελλάδα ειδικότερα θα επωφεληθούν από την επιλογή των διαθέσιμων αεροδρομίων αναχώρησης αξιοποιώντας το δίκτυο της easyJet από το Ελ. Βενιζέλος και το Μακεδονία αντίστοιχα.

Ο κ. Philippe Gas, γενικός διευθυντής του Πάρκου Disneyland του Παρισιού δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την easyJet προσφέροντας στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για ταξίδια προς το πάρκο και μια αξέχαστη εμπειρία που ξεκινάει με μια πτήση της easyJet. Αυτή η νέα συνεργασία αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο να βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς για τους επισκέπτες μας. Σχεδόν οι μισοί από τους επισκέπτες μας έρχονται από το εξωτερικό και το 1/5 από αυτούς ταξιδεύει με αεροπλάνο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε πολλές εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές».

Δειτε Επισης

Πάνε να...φάνε τον Πάουελ-Στο στόχαστρο του Λευκού Οίκου ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ
Επιβραδύνθηκε, αλλά συνεχίστηκε η μείωση των δημοσιονομικών εσόδων της Κίνας το πρώτο τρίμηνο
Francois Villeroy de Galhau: Χαμηλός ο κίνδυνος πληθωρισμού από τις εντάσεις στο εμπόριο-Κλειστά χαρτιά για τα επιτόκια
Νέα τέλη από ΗΠΑ για πλοία που συνδέονται με την Κίνα-Ποιους αφορά και πότε θα εφαρμοστούν
Αισιόδοξοι για εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ σχετικά με τους δασμούς Τραμπ και Μελόνι
Fitch Ratings: Πτωτική αναθεώρηση των ρυθμών ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας λόγω δασμών
Οι δασμοί πλήττουν τις εξαγωγές της Ιαπωνίας-Μέτρια άνοδος 3,9% τον Μάρτιο
Νέο ρεκόρ χτυπά ο χρυσός μετά το «καμπανάκι» Πάουελ για τον εμπορικό πόλεμο-Αυξάνεται η ζήτηση
Μήνυμα Παγκόσμιας Τράπεζας σε αναπτυσσόμενες χώρες-Μειώστε τους δασμούς, πλήττεται η παγκόσμια ανάπτυξη
Καμπανάκι κινδύνου από ΠΟΕ για το παγκόσμιο εμπόριο-Προειδοποιεί για μεγαλύτερη ύφεση λόγω δασμών