Emirates: Ψάχνει για πλήρωμα στη Λάρνακα

Η Emirates, διοργανώνει στις 23 Φεβρουαρίου 2013  Ημέρα Καριέρας Πληρώματος Καμπίνας στη Λάρνακα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται, την Ημέρα Καριέρας ενδιαφερόμενοι άντρες και γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Emirates και να πάρουν μια εικόνα για την εταιρεία και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Σήμερα η Emirates εξυπηρετεί 128 προορισμούς ανά την υφήλιο με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 191 μεγάλων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου, εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, η εταιρεία έχει άλλα 208 μεγάλα αεροσκάφη υπό παραγγελία, αξίας άνω των 74 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής, καθιστώντας την έτσι το μεγαλύτερο πελάτη των Airbus A380 με 28 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και άλλα 62 σε παραγγελία. Εξαιτίας αυτής της ραγδαίας και δυναμικής διεύρυνσής της η Emirates αναζητά φέτος 3,800 νέα μέλη πληρώματος καμπίνας. Η εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών δραστηριοτήτων επί του αεροσκάφους μέσα σε μια πραγματικά διεθνή ομάδα που αποτελείται από πάνω από 16.000 αεροσυνοδούς από περισσότερες από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 διαφορετικές γλώσσες.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους υπαλλήλους, ανοιχτόμυαλους, φιλικούς και εξυπηρετικούς. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους κατά τη στιγμή της πρόσληψης και καλούνται να έχουν μαζί τους ένα πρόσφατα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και μία φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική αίτηση με τα στοιχεία τους πριν από την Ημέρα Καριέρας και μπορούν να βρουν περαιτέρω πληροφορίες για εργασιακές ευκαιρίες στην Emirates στην ιστοσελίδα www.Emirates.com/careers
 

Δειτε Επισης

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας
Στέλλα Μιχαηλίδου: Σοβαρή υποστελέχωση του Γραφείου-Στο έλεος της γραφειοκρατίας και των κανονισμών
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE