ΚΟΤ: Βραβεύτηκε στην Ολλανδία

Στα πλαίσια της ετήσιας τελετής βράβευσης Τουριστικών Επιχειρήσεων / Οργανισμών που διοργανώνεται στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της επαγγελματικής έκθεσης της Ουτρέχτης, στο γραφείο ΚΟΤ Άμστερνταμ έχει απονεμηθεί φέτος το πρώτο βραβείο, γνωστό και ως «Χρυσό Φτερό».

Το γραφείο μας  έχει καταφέρει για δεύτερη φορά μετά από το 2009 να διακριθεί ξανά στο σημαντικό αυτό θεσμό αυτό καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.
Η διάκριση αυτή δεν τιμά μόνο το Γραφείο του Οργανισμού στην Ολλανδία αλλά και τον ίδιο τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και κατ’ επέκταση την Κύπρο γενικότερα.

Η βράβευση του γραφείου έγινε μετά από ενδελεχή αξιολόγηση όλου του φάσματος υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα του Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων. Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση του φάσματος υπηρεσιών γίνεται κατόπιν έρευνας σε όλα τα τουριστικά πρακτορεία της Ολλανδίας, την οποία διεξάγει ανεξάρτητο ινστιτούτο ερευνών της Ολλανδίας.  

Η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία εάν συνυπολογισθεί το μέγεθος της ολλανδικής αγοράς που διακινείται στην Κύπρο σε συνάρτηση και με τα περιορισμένα κονδύλια που διατίθενται για προβολή και διαφήμιση της Κύπρου στην υπό αναφορά χώρα.

Τα κριτήρια βράβευσης στον τομέα αυτό ήταν μεταξύ άλλων η έγκαιρη και εκτενής εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των τουριστικών πρακτορείων, η συνεργασία των Εθνικών Οργανισμών με τα τουριστικά πρακτορεία, η προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ σημαντική βαρύτητα στην έρευνα διαδραματίζει το  επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.
 

Δειτε Επισης

Νέες εγκαταστάσεις για το International School of Paphos-Ακόμα ένα ορόσημο στην ιστορία του σχολείου
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business: Τα δώδεκα από τα μεγαλύτερα κέντρα αποθήκευσης της Κύπρου
Πράσινο και ψηφιακό το μέλλον των συναλλαγών-Η Ελληνική Τράπεζα στήριξε και φέτος το Reflect Festival
Στα €2,3 εκ. ο προϋπολογισμός για σχέδιο επιδότησης εξοπλισμού νοσηλευτηρίων
Προς επανεκδίκαση υπόθεση προστίμου από Επ. Κεφαλαιαγοράς-Χωρίς αιτιολόγηση η πρωτόδικη απόφαση
Κοινωνικές επιχειρήσεις στην Κύπρο: Αναδυόμενες ευκαιρίες και προκλήσεις
Τα Carob Awards αναζητούν «Ιστορίες για ΤΕΡΑΤΣΙΟΥΣ»
Με απόλυτη επιτυχία το ετήσιο οικονομικό φόρουμ του CFA Society Cyprus
Συμφωνία συνεργασίας ΚΕΒΕ-EU SME Centre δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις τοπικές επιχειρήσεις
Αλέξης Βαφεάδης: Σημαντική η αύξηση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου