Eventhuse: Στόχος οι Κύπριοι εργένηδες

Η Eventhuse, εξειδικευμένη εταιρεία για δραστηριότητες εργένηδων και εργενισσών στο εξωτερικό, πρόσθεσε την Κύπρο στο φάσμα των Ευρωπαϊκών προορισμών της, ως τον επόμενο δημοφιλή προορισμό. Ξεκινώντας τον Ιανουάριο 2013, οι πελάτες της εταιρείας που κατοικούν στην Κύπρο, καθώς και ομάδες που ταξιδεύουν στη χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν πάρτι εργενισσών, Σαββατοκύριακα για ομάδες εργένηδων και εκδηλώσεις ανάπτυξης της ομαδικότητας σε εταιρείες, με ειδικά διαμορφωμένα πακέτα ποικίλων δραστηριοτήτων σε όλη την Κύπρο.

Με αυτή την επέκταση, η Eventhuse θα λειτουργεί σε 5 κορυφαίες τοποθεσίες για πάρτι ανά την Ευρώπη, που συμπεριλαμβάνουν τη Βουδαπέστη, τη Ρίγα, την Πράγα και την Κρακοβία – και τώρα την Κύπρο.

Η ανατροφοδότηση που λήφθηκε από πάρτι εργένηδων και εργενισσών που επέλεξαν την Κύπρο κατά το 2012 κατέδειξε ένα αριθμό από λόγους για τη δημοτικότητα του νησιού. Όταν ρωτήθηκαν γιατί επέλεξαν την Κύπρο, η πλειοψηφία των ομάδων επιβεβαίωσε ότι ήταν εύκολη η διακίνηση και υπήρχαν άφθονες, συναρπαστικές δραστηριότητες ημέρας, αξιοθέατα, καθώς και ένα καταπληκτικό σκηνικό στη νυχτερινή ζωή. Αποκάλυψαν επίσης ότι η Κύπρος θεωρείται γενικότερα ως ένας ζεστός και φιλόξενος Ευρωπαϊκός προορισμός, με χαρακτήρα, και που έχει σε όλους κάτι να προσφέρει.

Το εκτεταμένο φάσμα εναλλακτικών ομαδικών δραστηριοτήτων της Eventhuse για την Κύπρο, υπό τον τίτλο «Κάτι Διαφορετικό», περιλαμβάνει Βόλτες με Σκάφη, Οδήγηση Τετράτροχων Μηχανών, Paintball, Βραδιές σε Σπα, Υποβρύχιες Βόλτες, Καταβάσεις, Αναρριχήσεις σε Βουνά, Ενοικίαση Επαύλεων και Λιμουζινών, επιτρέποντας στις ομάδες να βιώσουν ένα φάσμα δραστηριοτήτων ημέρας και νύχτας σε όλο το νησί.

Σε μια νέα συνεργασία με το κορυφαίο παροχέα ταξιδιωτικών λύσεων, Travelhouse, η Eventhuse είναι τώρα η μόνη εξειδικευμένη εταιρεία για πάρτι στην Κύπρο που μπορεί να προσφέρει ομαλή διαχείριση ολόκληρου του Σαββατοκύριακου σας σε όλους τους προορισμούς του, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, διαμονής, μεταφορών και δραστηριοτήτων.

www.eventhuse.com
 

Δειτε Επισης

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες του νέου Δήμου Λευκωσίας-Τι θα ισχύσει ενόψει μεταρρύθμισης
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του προγράμματος «Άκου Το Σώμα Σου»
CBN Young Dragon Awards: Παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος
Οι δέκα προτάσεις του ΕΤΕΚ για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού-Τα μέτρα που προτείνει το Επιμελητήριο
Μαρίνα Λεμεσού: 10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια ζωής πάνω στη θάλασσα
Το ίδρυμα PwC Foundation παραχώρησε υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζει την έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»
ΙδΕΚ: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα €1.6 εκ. για επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της ενέργειας
SAFE BULKERS INC.: Tέταρτη ετήσια προκήρυξη υποτροφιών 2024-2025
Το ΤΕΠΑΚ υπέγραψε διμερή συμφωνία συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Inha της Κορέας