Χριστουγεννιάτικο γεύμα από την JTI Hellas

Το Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα στην Καλλιθέα, επέλεξε φέτος η JT International Hellas AEBE για να προσφέρει χριστουγεννιάτικο γεύμα για τις 30 άπορες ηλικιωμένες γυναίκες που ζουν εκεί.

Αντί των καθιερωμένων ευχετήριων καρτών η JTI όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, γίνεται αρωγός στις προσπάθειες της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Μπορούμε!», που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο, η εταιρεία προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζάχαρη, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα και άλλα) σε ιδρύματα που ετοιμάζουν συσσίτια για απόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τις προμήθειες αυτές αναλαμβάνει η Τράπεζα Τροφίμων, η οποία διανέμει ελεγχόμενα και με βάση τις ανάγκες, στα παρακάτω ιδρύματα που ετοιμάζουν συσσίτια για 530 απόρους ηλικιωμένους: Στην Αθήνα: Το Ίδρυμα Στοργή Γερόντων Αγ. Παντελεήμων, τα γηροκομεία Ανάσταση, Μερόπειο, Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού και Ο Λυτρωτής και το Συσσίτιο Γερόντων Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και στη Θεσσαλονίκη: Τη Διαμαντίδειο Στέγη, τη Φιλόπτωχο Αδελφότη Κυριών και το Συσσίτιο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Νεαπόλεως.

 

Δειτε Επισης

Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»
Με πυξίδα τη βιωσιμότητα το ΙΝΓΚ πρωτοπορεί για τρίτη χρονιά-Διάκριση στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία
Βιωματικό εργαστήριο για τη μεταγεννητική περίοδο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας της και διαφθοράς