Pedersen & Partners: Διευθυντικές αλλαγές που επηρεάζουν Κύπρο

Ο Γιάννης Κατζηλιέρης αναλαμβάνει Country Manager Ελλάδος στην Pedersen & Partners. Ο Γ. Κατζηλιέρης έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής στελεχών στην εταιρεία Egon Zehnder, όπου ήταν Partner.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έχει συνεργαστεί, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με ένα ευρύ φάσμα εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνολογίας, Βιομηχανίας, Καταναλωτικών Αγαθών και Private Equity. Στο παρελθόν, ο κ. Κατζηλιέρης διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος στις εταιρίες Procter & Gamble, Braun και DHL.

Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, που ηγήθηκε του γραφείου των Αθηνών τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνει στην Pedersen & Partners αναλαμβάνοντας περιφερειακός διευθυντής των γραφείων της Pedersen & Partners στην Λευκωσία, τα Σκόπια και τα Τίρανα, αναφερόμενος στον κ. Κατζηλιέρη. Ο κ. Παπαδόπουλος θα μπορέσει να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στη στήριξη επιχειρήσεων στην Ελλάδα που επιθυμούν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στο εξωτερικό. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την επιτυχή πορεία της Pedersen & Partners και την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική αγορά, τη στιγμή μάλιστα που η κατάσταση στην αγορά αναγκάζει ανταγωνίστριες εταιρίες να περιορίσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα.

Ο Ulrik Rasmussen, Partner στην Pedersen and Partners, σχολιάζει: «Ο Γιάννης είναι ένας έμπειρος σύμβουλος, ο οποίος θα συνεισφέρει στην περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε υπερήφανοι που τον υποδεχόμαστε στην ομάδα μας, γεγονός που καταδεικνύει την προσήλωσή μας στην Ελληνική αγορά.»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνομαι μέλος ενός δυναμικού, φιλόδοξου και ταχύτατα αναπτυσσόμενου οργανισμού όπως η Pedersen & Partners. Το μοντέλο ανάπτυξης της εταιρίας σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό της πνεύμα έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο. Είμαι βέβαιος οτι η εμπειρία μου στο χώρο σε συνδυασμό με την παγκόσμια εμβέλεια της εταιρίας θα μπορέσουν να ωφελήσουν σημαντικά τους πελάτες της Pedersen & Partners.»

 

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά