powered by

Pedersen & Partners: Διευθυντικές αλλαγές που επηρεάζουν Κύπρο

Ο Γιάννης Κατζηλιέρης αναλαμβάνει Country Manager Ελλάδος στην Pedersen & Partners. Ο Γ. Κατζηλιέρης έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής στελεχών στην εταιρεία Egon Zehnder, όπου ήταν Partner.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έχει συνεργαστεί, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με ένα ευρύ φάσμα εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνολογίας, Βιομηχανίας, Καταναλωτικών Αγαθών και Private Equity. Στο παρελθόν, ο κ. Κατζηλιέρης διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος στις εταιρίες Procter & Gamble, Braun και DHL.

Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, που ηγήθηκε του γραφείου των Αθηνών τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνει στην Pedersen & Partners αναλαμβάνοντας περιφερειακός διευθυντής των γραφείων της Pedersen & Partners στην Λευκωσία, τα Σκόπια και τα Τίρανα, αναφερόμενος στον κ. Κατζηλιέρη. Ο κ. Παπαδόπουλος θα μπορέσει να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στη στήριξη επιχειρήσεων στην Ελλάδα που επιθυμούν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στο εξωτερικό. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την επιτυχή πορεία της Pedersen & Partners και την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική αγορά, τη στιγμή μάλιστα που η κατάσταση στην αγορά αναγκάζει ανταγωνίστριες εταιρίες να περιορίσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα.

Ο Ulrik Rasmussen, Partner στην Pedersen and Partners, σχολιάζει: «Ο Γιάννης είναι ένας έμπειρος σύμβουλος, ο οποίος θα συνεισφέρει στην περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε υπερήφανοι που τον υποδεχόμαστε στην ομάδα μας, γεγονός που καταδεικνύει την προσήλωσή μας στην Ελληνική αγορά.»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνομαι μέλος ενός δυναμικού, φιλόδοξου και ταχύτατα αναπτυσσόμενου οργανισμού όπως η Pedersen & Partners. Το μοντέλο ανάπτυξης της εταιρίας σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό της πνεύμα έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο. Είμαι βέβαιος οτι η εμπειρία μου στο χώρο σε συνδυασμό με την παγκόσμια εμβέλεια της εταιρίας θα μπορέσουν να ωφελήσουν σημαντικά τους πελάτες της Pedersen & Partners.»

 

Δειτε Επισης

Η τεχνολογία ως προστιθέμενη αξία στην κατοικία και η νέα πρόταση της Cablenet
Ανατροπή στην κορυφή... Ποιο λιμάνι πέρασε στην πρώτη θέση στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων
Hassle-Free Living: Η λύση της Cablenet που αλλάζει τους κανόνες στο real estate
Έρευνα για τον τομέα της έξυπνης ρομποτικής από το AUB-Επιχορήγηση €100.000 από ΙδΕΚ
Σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους Κύπριους εκπαιδευτικούς σε προσυνεδριακή εσπερίδα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Οι εργαζόμενοι πίσω από τη δράση: Όταν η κοινωνική ευθύνη γίνεται καθημερινή πράξη στην XM
Η Ablebook ενισχύει την προσβασιμότητα στα Costa Coffee και προσφέρει 20% έκπτωση στους κατόχους AbleCard
Μ. Χατζημανώλη: Ψηφιακός μετασχηματισμός και περιβαλλοντική βιωσιμότητα οι μεγάλες προκλήσεις για την ναυτιλία
Η ΜΟ.Κ.Α.Σ. και η δύναμη των συνεργασιών με τον ιδιωτικό τομέα κατά του χρηματοοικονομικού εγκλήματος
Σε περιπέτειες για τα πνευματικά δικαιώματα η Κύπρος-Γιατί ελλοχεύει κίνδυνος κυρώσεων από την Ε.Ε.