Uzi Landau και Νεοκλής Συλικιώτης στο Doing Business With Israel Summit

O Κύπρο-Ισραηλινός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος διοργανώνει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία το Doing Business With Israel Summit. Η εκδήλωση, η οποία είναι υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ στη Λευκωσία, έχει σαν στόχο να αναδείξει τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και πως αυτές μπορούν να μετουσιωθούν σε συνεργασίες με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο χωρών μέσω της επιχειρηματικότητας.

Στο συνέδριο θα δώσουν το παρόν τους κορυφαίοι ομιλητές από τις δύο χώρες, οι οποίοι θα μιλήσουν για:
• Οικονομία και επενδύσεις,
• Τουρισμό, καινοτομία και επιχειρηματικότητα, και
• Ενέργεια.

Στην πρώτη ενότητα, η οποία θα αναλύσει θέματα οικονομίας και επενδύσεων, ο Barry Topf, Senior Advisor to the Governor, Member, Monetary Policy Committee, Bank of Israel θα προβεί σε ανασκόπηση της Ισραηλινής οικονομίας. Η Rona Kotler Ben Aroya, Deputy Director, Invest in Israel, Ministry of Industry, Trade and Labor, Government of Israel θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει το Ισραήλ. Ο Ori Tieger, Partner, Tax Leader, Oil & Gas, Ernst & Young, Israel θα αναλύσει τις φορολογικές πτυχές των επενδύσεων στο Ισραήλ.

Η δεύτερη ενότητα θα φιλοξενήσει τη Hila Oren, General Director, Tel Aviv Global City Administration, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα The Tel Aviv Brand – Cracking the Innovation Code. Στη συνέχεια, η Dr. Yael Villa, CTO – IPV, RSA (Security Division of EMC), Israel, θα μιλήσει για την εξέλιξη της καινοτομίας και των επενδύσεων στο Ισραήλ, ενώ ο Yigal Erlich – Founder & Managing Partner, The Yozma Group, Israel, θα παρουσιάσει το επιτυχημένο μοντέλο του Ισραήλ αναφορικά με την καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας. Τέλος η Μαρίνα Θεοδότου, Διευθύνων Σύμβουλος της Curveball Ltd., Κύπρου θα παρουσιάσει καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας από το Ισραήλ.

Ως αναφορά την ενότητα που είναι αφιερωμένη στον κλάδο της ενέργειας, οι Gideon Tadmor, AVNER Oil CEO, Chairman, Delek Drilling και Yosef Abramovitz, Co-founder, CEO, Arava Power θα παρουσιάσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στους κλάδους του φυσικού αερίου και της ηλιακής ενέργειας αντίστοιχα. Τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει η παρουσίαση του EuroAsia Interconnector την οποία θα κάνουν από κοινού οι Νάσος Κτωρίδης, Chairman, ΔΕΗ Quantum Energy, Κύπρος και Yakov Hain, Vice President, Israel Electric Corporation, State of Israel. Στην ενότητα αυτή δεσπόζει επίσης και η παρουσία των δύο αρμόδιων υπουργών. Uzi Landau και Νεοκλής Συλικιώτης θα αναλύσουν, ο κάθε ένας ξεχωριστά, τις πολιτικές των κυβερνήσεων τους όσον αφορά τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές, Διευθύνον Συμβούλους και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, σύμβουλους επιχειρήσεων, λογιστές και δικηγόρους, στελέχη χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και γενικά σε όσους έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.

Πλατινένιος χορηγός του συνεδρίου είναι η Τράπεζα Κύπρου και χρυσοί χορηγοί οι: Ernst & Young Κύπρου και Euroasia Interconnector. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά IN Business και Gold, ενώ το συντονισμό της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ΙΜΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

 

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά