Καποδίστριας: Εισάγει Semperit, Sailun

Στον τομέα των ελαστικών αποφάσισε να επεκταθεί πρόσφατα η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, σε μια προσπάθεια να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη σειρά και περισσότερες επιλογές στα προϊόντα αυτοκινήτου. 

Η γνωστή αυστριακή μάρκα SEMPERIT, προϊόν του Γερμανικού κολοσσού Continental AG, εξηγείται σε ανακοίνωση, προσφέρει πληθώρα επιλογών από ελαστικά για όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα, τόσο σαλούν όσο και σπορ, καθώς επίσης και για φορτηγά. 

«Η άριστη ποιότητα των ελαστικών SEMPERIT, που κατασκευάζονται στα διάφορα εργοστάσια της Continental  σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, εγγυούνται γερό κράτημα και ασφάλεια στο δρόμο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μια πιο οικονομική επιλογή για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, προσθέτει η εταιρεία, αποτελεί η SAILUN, χωρίς ωστόσο να μειώνεται ο βαθμός της ποιότητας και της οδικής ασφάλειας.  Η SAILUN είναι κινέζικης προέλευσης, από εργοστάσιο που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και παραγωγή ελαστικών, και που έδωσε δείγματα γραφής με άριστη παρουσία σε Καναδά, ΗΠΑ και Αυστραλία τα τελευταία 8 χρόνια.  Η SAILUN εισήλθε στην Ευρώπη επίσημα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2011 με το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών της γραφείων στην Αγγλία.

Τα ελαστικά SEMPERIT και SAILUN διατίθενται στα καταστήματα ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλες τις πόλεις, καθώς και επιλεγμένα συνεργεία ελαστικών. 
Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ δεν διαθέτει δικό της κέντρο εφαρμογής ελαστικών.  Όμως με κάθε αγορά ελαστικών, ο ιδιοκτήτης του οχήματος παίρνει δωρεάν εφαρμογή και ζυγοστάθμιση στο συνεργείο ελαστικών της δικής του προτίμησης.


 

Δειτε Επισης

Σκλαβενίτης: Μετά την Έγκωμη, ο Ύψωνας-Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Λεμεσό
Μ. Κωνσταντίνου: Ισχυρή και σε διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία η κυπριακή γαλακτοβιομηχανία-Ανοδικά και φέτος
Αξιοσημείωτη ανάπτυξη για Mall of Cyprus και Mall of Engomi-Ανθεκτικότητα στις προκλήσεις και δυνατό tenancy mix
Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο