Πάλι φεύγει!

 Πάλι πάει στους ξένους που τον αγαπούν;  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για Βρυξέλλες, πάλι. Αν είχε ακόμα μερικούς μήνες θα έσπαγε και το ρεκόρ του μακαρίτη του Πάπα Ιωάννη Παύλου στα ταξίδια, αναλογικά βέβαια. 

Κάτσε άνθρωπε μου στον τόπο σου κι αν χάσεις και καμιά συνεδρία δεν θα πάθεις τίποτα ούτε και θα σου βάλουν απουσία. Και μην μου πείτε πως προεδρεύουμε της ΕΕ και γι" αυτό πρέπει να πάει. Εδώ δεν ξέρουμε καν αν θα είμαστε μέλη μέχρι τη Δευτέρα!

 
Πρόεδρε, νομίζω πως είναι καιρός και για κανένα διάγγελμα. Οι εξελίξεις είναι πιο σημαντικές, μακράν πιο σημαντικές από το γεγονός ότι δεν θα ξαναέβαζες υποψηφιότητα για Πρόεδρος!
 
ΑνΑν
 

Δειτε Επισης

Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;
Θολές απαντήσεις για τον Great Sea Interconnector και ηλεκτρική διασύνδεση με βάρκα την ελπίδα
Επίσκεψη Θωμά Καζάκου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην IMH-Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση
Σε συγκινητικό κλίμα ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Παπαντωνίου
Οι ανακοινώσεις Eurobank δίνουν ώθηση στις μετοχές Ελληνικής, Δήμητρα Επενδυτική και Logicom στο ΧΑΚ
Για Company Programme στους ειδικούς!
Η Vasilitsi DIY που αγόρασε την Superhome... Πότε εγγράφηκε και ο διευθυντής της-«Δυνατό όνομα από Ελλάδα ο επενδυτής»
Το πολύ ενδιαφέρον event της Kyndryl... Τι θα φέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις το 2025;
Σε βάρος ποιων άλλων σωματείων ετοιμάζονται κατηγορητήρια για τις οφειλές τους προς το κράτος;