Οι βραβευθέντες των CIPA International Investment Awards (photos)

To Gala Dinner των πρώτων CIPA International Investment Awards, που παρουσίασε το περιοδικό Gold, ανέδειξε ξένους επενδυτές, εταιρείες και άτομα, που συνέβαλαν στην καταξίωση της Κύπρου ως ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Σπόνσορας των βραβείων ήταν η Barclays, καθώς και οι Ernst & Young, KPMG και TFI Markets.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς Μέλανη Στέλιου και John Vickers


Ο Peter Economides έκανε μια παρουσίαση για branding με τίτλο «Living in a world of multiple choice»


Κατά τη διάρκεια του δείπνου οι Electric String Quartet Fortissimo έπαιξαν μουσική


Οι βραβευθέντες:

LIDL CYPRUS – Το βραβείο απονεμήθηκε από την Αντρούλα Αγρότου, Υπουργό Υγείας και Λούκα Μαραγκό, CEO της TFI Markets στον Χρυσοβαλάντη Καραγιάννη, γενικό διευθυντή της εταιρείας.


H.M. HOUSEMARKET (CYPRUS) LTD – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Φίλιο Ζαχαριάδη, Πρόεδρο της ΟΕΒ και Klas Gierow, Πρέσβη της Σουηδικής Πρεσβείας στον Διονύση Πυροβολισιάνο, Store Manager της ΙΚΕΑ Κύπρου.


LAUREATE INTERNATIONAL UNIVERSITIES – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Θεόδωρο Παρπέρη, Πρόεδρο του ΣΕΛΚ και Αντρέα Δημητρίου, Country Leader της Ernst & Young στον Χριστόφορο Χατζηκυπριανού, managing director του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.


ALFA CAPITAL HOLDINGS (CYPRUS) LTD – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και Πανίκο Δημητριάδη, Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας στον Ντίνο Χατζησάββα, Head of Compliance της εταιρείας.


COLUMBIA SHIPMANAGEMENT LTD – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Χρίστο Μαυρέλλη, Αντιπρόεδρο του CIPA και Αντρέα Χριστοφίδη, CEO της KPMG στον Dirk Fry, managing director της εταιρείας.


BERNHARD SCHULTE SHIPMANAGEMENT (CYPRUS) LTD – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Matthew Kidd, Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας στην Κύπρο και Αβέρωφ Νεοφύτου, Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ στον Arthur McWhinnie, managing director της εταιρείας.


NCR (CYPRUS) LTD – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Σοφοκλή Αλετράρη, Υπουργό Γεωργίας και Evan Gavas, Country Manager της Barclays στον Γιώργο Φλούρο, Αντιπρόεδρο Μέσης Ανατολής και Αφρικής της εταιρείας.


Special Awards:
NOBLE ENERGY, INC. – Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη, Πρόεδρο του CIPA στον John Tomich, Country Director Cyprus της εταιρείας.


VTT VASILIKO LTD – Το βραβείο απονεμήθηκε από τους Χάρη Παπαχαραλάμπους γενικό διευθυντή CIPA και Φώτη Φωτίου του ΔΗΚΟ στον Γιώργο Παπαναστασίου, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.


MICHAEL H. ZAMPELAS – Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Γιώργο Μιχαήλ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΙΜΗ στον Μιχάλη Ζαμπέλα.


 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;