Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Προσωπικότητες Παγκοσμίου Εμβέλειας στο 2nd Cyprus Energy Forum

To 2nd Cyprus Energy Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, φιλοξενεί προσωπικότητες παγκοσμίου εμβέλειας με πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο του φυσικού αερίου.

Άτομα όπως ο Marc Partridge, Managing Director and Co – Head of Project & Structured Finance, Gazprombank, Russia, o Chris Shaw, Managing Director, Barclays Oil & Gas Investment Banking και ο Ioannis Papassavvas, Portfolio Manager της Allianz Global Investors, Germany, τα οποία διαχειρίζονται δισεκατομμύρια ευρώ για επενδύσεις σίγουρα δεν βρίσκονται συχνά στην Κύπρο ενώ αυτή είναι η πρώτη τους παρουσία σε συνέδριο στον τόπο μας. Αυτούς θα πλαισιώνουν ομιλητές όπως ο Alexey Kondrashov, Global Oil and Gas Tax Leader της Ernst & Young, Russia και o Anthony Livanios, CEO, Energy Stream CMG, Greece and Germany.

Σημαντική επίσης είναι και η παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων, οι οποίες θα παρουσιάσουν την εξωτερική πολιτική των χωρών τους στην Ανατολική Μεσόγειο αναφορικά με την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα παρευρεθεί ο Jean-Louis Tertian, Head, Strategic Analysis & Prospective Department, Directorate for Competitive Intelligence, Ministry of Economy, Finance & Industry, France, και ο Peter Kaznacheev, PhD, Managing Partner, Khaznah Strategies, UK & Russia, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin σε θέματα εξωτερικής πολιτικής σε σχέση με την ενέργεια.

Πολύ υψηλού επιπέδου είναι και η εκπροσώπηση της Κύπρου στο συνέδριο αφού θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν οι: Σόλων Κασσίνης, Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, Μιχάλης Σαρρής, σύμβουλος και πρώην Υπουργός Οικονομικών, Δρ Γιώργος Παμπορίδης, Διευθύνον Συνεταίρος της Pamboridis LLC, Δρ Στέλιος Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και ο Γιώργος Παπαναστασίου, Διευθύνον Σύμβουλος της VTT Vasiliko Ltd.

Το φόρουμ απευθύνεται σε εταιρείες ενέργειας και συναφείς οργανισμούς, εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, επενδυτές, φορείς λήψης αποφάσεων, φορείς χάραξης πολιτικής, ρυθμιστικές αρχές, τα πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους κυβερνητικών φορέων, συμβούλους ενέργειας και συναφή αναπτυξιακών έργων, παρόχους τεχνολογίας, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, νομικούς εμπειρογνώμονες, μηχανολογικές και κατασκευαστικές εταιρίες, επιχειρηματίες, διυλιστήρια, ακαδημαϊκά ιδρύματα κλπ. 

Το φόρουμ διοργανώνεται από την ΙΜΗ, είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και στηρίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού. Κύριος χορηγός είναι η EDT Offshore και χορηγοί οι εταιρείες Barclays, Ernst & Young Cyprus Limited, MTN Business και Pamboridis LLC. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό IN Business, το περιοδικό Gold, το Middle East Economic Survey, το Russian Media Wave και η τηλεόραση Sigma.
Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imh.com.cy ή επικοινωνήστε στο τηλ. 22505555, φαξ. 22 679820, e-mail: events@imh.com.cy 
 
 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη