Powered by

Σύνταξη στα 64 επιθυμούν οι Γερμανοί

Σύνταξη στα 64 επιθυμούν ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων, πολιτικής και κρατικών οργανισμών στην Γερμανία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του Ινστιτούτου Allensbach που διενεργήθηκε για λογαριασμό του οικονομικού περιοδικού "Capital".

Στο ερωτηματολόγιο της έρευνας απάντησαν 500 ανώτερα στελέχη από ολόκληρη την Γερμανία, μεταξύ των οποίων 75 διευθυντές επιχειρήσεων που απασχολούν περισσότερους από 20.000 εργαζόμενους, 18 πρωθυπουργοί κρατιδίων και υπουργοί, καθώς και 25 επικεφαλής ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Περισσότερο "πρόθυμοι" για εργασία εμφανίζονται οι πολιτικοί, οι οποίοι είναι, σύμφωνα με την έρευνα, διατεθειμένοι να συνεχίσουν να εργάζονται ως τα 65,5, ενώ ένας στους 12 ερωτηθέντες δήλωσε ότι θα προτιμούσε να έχει πάρει σύνταξη πριν συμπληρώσει το 60ό έτος ηλικίας. Επισήμως ωστόσο το όριο ηλικίας είναι στα 67 έτη.

Δειτε Επισης

Ικανοποιημένος ο Τραμπ-«Μεγάλη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Κίνα για τους δάσμους»
Λευκός Οίκος: Δεν θα μειωθούν μονομερώς οι δασμοί στην Κίνα στο 80%
Επενδύει 10 δισ. δολάρια για να επεκτείνει τον στόλο η IAG–Παρήγγειλε 71 αεροσκάφη
Delta και Korean Air αγοράζουν το 25% της WestJet έναντι $550 εκατ.
Τραμπ: Μειώνει τους δασμούς στη Κίνα στο 80% ενόψει των εμπορικών συνομιλιών
Χρυσός: Σε ανοδική τροχιά με το βλέμμα των traders στη συμφωνία ΗΠΑ-Βρετανίας
Βουτιά 21% για τις εξαγωγές της Κίνας στις ΗΠΑ
Νέο ράλι στην αγορά crypto-Το Bitcoin έσπασε ξανά το φράγμα των 100.000 δολαρίων
Τραμπ: Πολύ μεγάλο deal η συμφωνία με Βρετανία, μας ανοίγει μια τεράστια αγορά-Τα βασικά σημεία
Η λίστα με τα προϊόντα για τα αντίμετρα της Ε.Ε. στις ΗΠΑ αξίας 95 δισ. ευρώ-Προετοιμάζει προσφυγή στον ΠΟΕ