Η αγορά των 3PL στην Κύπρο

Τι πρέπει να ξέρουν οι προμηθευτές Fast Moving Consumer Goods (FMGCO) για τα 3PL; Γιατί να αναθέσει κάποιος την αποθήκευση και τη διανομή του σε 3PL; Τι να αναμένει ένας έμπορος - προμηθευτής; Πόσο διαδεδομένο είναι το 3PL στην Κύπρο;

Ποιες είναι οι φοβίες των προμηθευτών και πως απαντούν οι εκπρόσωποι των 3PL; Όπλο των 3PL η τεχνολογία. Από πού πηγάζει η παραγωγικότητα των 3PL για να δίνουν ανταγωνιστικές τιμές; Τι πληροφορίες πρέπει να δίνει ένας πιθανός πελάτης 3PL σε επίπεδο μηχανογράφησης;  Πώς μπορεί η σωστή μηχανογράφηση (μεταξύ 3PL & πελάτη) να μειώσει το κόστος και να αυξήσει παράλληλα την παραγωγικότητα.

Οι επιχειρήσεις 3PL καταθέτουν την άποψή τους για τον τομέα και απαντούν στις ερωτήσεις των προμηθευτών μόνο στο 6o Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας που διοργανώνεται στις 13 Νοεμβρίου (ξενοδοχείο Hilton) και παρουσιάζει η cyta. Στη συζήτηση λαμβάνουν μέρος:
•    Κυριάκος Παπαχαραλάμπους, Director, ΜANTIS (Cyprus) Ltd, Κύπρος
•    Πέτρος Βασιλόπουλος, PhD Logistics-Supply Chain Manage¬ment, CEO, GAP Vassilopoulos Group of Companies, Κύπρος
•    Χρίστος Χριστούδιας, Διευθύνων Σύμβουλος, Christoudias Logistics Ltd, Κύπρος


Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργεί έκθεση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics. Σε αυτή συμμετέχουν κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου, με απώτερο στόχο να ενισχύσουν και να αναβαθμίσουν το έργο της διανομής.

Το συνέδριο και έκθεση απευθύνεται σε εμπορικούς διευθυντές, γενικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, πωλήσεων, παραγωγής ή μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, τεχνικών υπηρεσιών ή operations director.

Εκθέτες: Cyta, ACS Courier, Christoudias Logistics, Demetriades Handling, G.A.P. Vassilopoulos, Mantis Cyprus, Spima, C4 Tachotech, Datatech, DCS Durable Concrete Solutions Ltd, Powersoft. Κύριος Χορηγός; cyta. Οργανωτές: IMH και Planning Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας: In Businessnewsletter και περιοδικό IN Βusiness. Στηρίζει: Supply Chain Institute Ltd.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής). Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα: www.imh.com.cy , online registration:  www.imh.com.cy/logisticssummit2012

 

Δειτε Επισης

Το 14ο πακέτο κυρώσεων της Ε.Ε. για Ρωσία-Μέτρα κατά του «σκιώδη στόλου» Πούτιν και του τομέα LNG
Τα σημαντικά οφέλη από το άνοιγμα γραφείου της ΕΤΕπ στην Κύπρο-Τι αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών
Θωμάς Καζάκος: Το φορολογικό πλαίσιο της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο να παραμείνει ανέπαφο
Ποιοι επωφελούνται από τις αυξημένες τιμές κακάο διεθνώς
Γίνεται πολυσυλλεκτική η Κύπρος… Οι αναδυόμενες αγορές που αιμοδοτούν τον τουρισμό μας
Γ. Ανδρονοπούλου: Ο αντίκτυπος της παρουσίας της Microsoft στην Κύπρο-«Ξεκινάμε την μεγαλύτερη επένδυση...»
Προσθήκες υψηλής γαστρονομίας στο Captain's Bar and Terrace του St Raphael Resort (pics)
Ανοίγει γραφείο στην Κύπρο η ΕΤΕπ-«Σημαντική στιγμή, η οικονομία της χώρας θα έχει άμεση εξυπηρέτηση»
Reuters: Η Κίνα προειδοποιεί για πιθανό «εμπορικό πόλεμο» με την Ε.Ε.
Συναγερμός στο Υπ. Οικονομικών για Τρ. Κύπρου-Παρακολουθεί στενά για CarVAl Investors και Caius Capital LLC