Λύση που θα επιτρέπει τη μεταφορά των τρεχούμενων λογαριασμών που παγοποιήθηκαν στον Συνεργατισμό υπέβαλε στην Κεντρική Τράπεζα η Ελληνική Τράπεζα, σύμφωνα με τον CEO της τράπεζας, Γιάννη Μάτση.

Όπως εξήγησε, η πρόταση αφορά τους 4,562 λογαριασμούς με συνολικό όριο 25 εκατ. Ευρώ και υπόλοιπο 21 εκατ. Ευρώ.
Όπως είπε, το Σ/Κ εργάστηκαν στην τράπεζα, στο υπουργείο Οικονομικών, στην ΣΚΤ και ο χρηματοοικονομικός επίτροπος για να εξευρουν μία λύση στη βάση των όσων συζητήθηκαν το Σάββατο στη βουλή.
Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για ακόμα μία φορά σε σχέση με τον αντίκτυπο που θα έχει στην τράπεζα η απορρόφηση των εργασιών του Συνεργατισμού.
Ο κ. Μάτσης ανέφερε πως αναμένουν αυξημένη κερδοφορία μέσω της δημιουργίας συνεργειών, αύξησης εσόδων και μείωσης εξόδων.
Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ειδηση.
Διαβάστε ακόμα: Ελληνική Τράπεζα : Κέρδη €35 εκατ. για το πρώτο εξάμηνο
Ροή Ειδήσεων
Πριν 4 λεπτά| Ενέργεια
ΕΕΣ: «Εκτός πραγματικότητας» να εξασφαλίσει η Ε.Ε. ως το 2030 εφοδιασμό κρίσιμων πρώτων υλών για ενεργειακή μετάβαση
Πάμε για τα καλύτερα
Πριν 20 λεπτά| Ενέργεια
Κομισιόν: Δεν υπάρχει ανησυχία για υπερεξάρτηση από το φυσικό αέριο των ΗΠΑ
Πριν 29 λεπτά| ΚΥΠΡΟΣ
Ο Υπουργός Υγείας παρουσίασε στο ΕΚ τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας
Πριν 44 λεπτά| CBN
Don't miss the 2nd CBN Young Dragon Awards! Request your invitation now!
Πριν 49 λεπτά| CBN
PLANBEE project led by CCCI launches with Jordan conference
Πριν 57 λεπτά| Flight Mode
Ο ήσυχος γίγαντας: Γιατί οι αερομεταφορές εμπορευμάτων αξίζουν μεγαλύτερη αναγνώριση
Πριν 1 ώρα| CBN
Pieris Chourides on increased profits for the casino and new competitors on the horizon
Πριν 1 ώρα| CBN






