Στο νέο τεύχος του IN Business

  01/06/2018 10:48
Στο νέο τεύχος του IN Business

Στο νέο τεύχος του IN Business

  01/06/2018 10:48
ΙΝ Βusiness
Τεύχος 148, Ιούνιος 2018
 

62. Σύγχρονες αποθήκες
Άλλοτε χώροι όπου στοιβάζονταν απλώς τα προϊόντα, τα οποία ακολούθως θα έπαιρναν τον δρόμο της διανομής για τη διάθεσή τους στα καταστήματα. Σήμερα σύγχρονες αποθήκες, που ακολουθούν μια δομημένη διαδικασία λειτουργίας. Προϊόντα που έχουν τον δικό τους κωδικό σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, φύλαξη σε διαφορετικές θερμοκρασιακές ζώνες και συσκευασίες αποθήκευσης ανά κατηγορία αποθέματος. Το IN Business περνά τις πόρτες επτά σύγχρονων αποθηκών, για να παρουσιάσει τα συστήματα αποθήκευσης σε θερμοκρασίες από -24 °C μέχρι +38 °C, τις εγκαταστάσεις, τη φιλοσοφία, τις καινοτομίες και τα μελλοντικά επενδυτικά τους πλάνα.
 
FEATURES
44. Live, Work & Play
Live, Work & Play προτρέπει ο νέος προορισμός της Λεμεσού και φαίνεται πως το παιχνίδι είναι όχι απλώς ζωντανό, αλλά δουλεύει και σωστά, αφού ήδη έχουν πωληθεί διαμερίσματα άνω των €50 εκατ. Το ποσόν ξεπέρασε τις προσδοκίες της εταιρείας ανάπτυξης, Cybarco Development, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Μιχάλη Χατζηπαναγιώτου.
 
48. Τι ζητούν οι millenials;
Εργαζόμενοι που επιζητούν, κυρίως, ασφάλεια, σταθερότητα και δυνατότητες ανέλιξης σε ένα ευχάριστο και δίκαιο περιβάλλον εργασίας είναι οι millennials, όπως αναδείχθηκε σε έρευνα του Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, για την οποία εργάστηκε η εταιρεία Noverna Analytics & Research.
 
78. Remedica: Τα πλάνα του νέου CEO
Έχει καταφέρει να διανύσει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πορεία στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η οποία συνδυάζει εμπειρία στη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό, αλλά και τον δημόσιο τομέα. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Remedica, Μιχάλης Νεοπτολέμου, μιλά για τα πλάνα του.
 
100. Τα προϊόντα που ξεχώρισαν
Για πέμπτη συνεχή χρονιά η αγορά του λιανεμπορίου είχε την τιμητική της στα IN Business Grocery Retail Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου. Ποια προϊόντα κατάφεραν να ξεχωρίσουν, φεύγοντας με το βραβείο στο χέρι;
 
102. Ανεβαίνουν οι τόνοι
Αύξηση 49,28%, σημειώθηκε το 2017 στις εγγραφές βαρέων οχημάτων των κατηγοριών 3.5 μέχρι 16 τόνους και 16 τόνους και πάνω, σε σύγκριση με το 2016. Τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο τομέας παίρνει για τα καλά τα πάνω του μετά την οικονομική ύφεση και εκτιμάται, μάλιστα, ότι θα ανακάμψει ακόμα πιο πολύ εντός των επόμενων χρόνων.
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 148
10| Business Gossip: The whistleblower.
10. Μοnthly Briefing.
12. Newsbrief
Στέφανη Σολομωνίδου: Μία Κύπρια στον Βόρειο Πόλο
SPAR: Αρχή με Λάρνακα
Ξέπλυμα χρήματος: Πώς θα καθαρίσει το όνομά μας
IN Brand: HEMO
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Eστίες €60 εκατ. στην Έγκωμη
24| The amazing numbers of: ΧρυσοΔάλια
28| 2ο Cyprus Franchise Exhibition: Κάνε το δικό σου deal
30| Melco Resorts & Entertainment: Beyond any dream
32| Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης: Για πρώτη φορά σε συνέδριο στην Κύπρο
34| Costas Τheodorou Group of Companies: Πάει… μακριά αυτή η βαλίτσα
38| Κυριάκος Μυλορδής: Τι κρύβει η τυχερή σακούλα;
53| Αφιέρωμα: The Benefits of Outsourcing
81| Αφιέρωμα: Success in the Business of Coffee
107| Αφιέρωμα: Ταμεία Προνοίας και Σύνταξης
 
122| Notworthy & Untold: Στέλλα Χίλη: Κάνει κάτι που αρέσει
Δουλεύει ως freelancer graphic designer εδώ και χρόνια. Η δημιουργικότητα, όμως, που τη χαρακτηρίζει και η ανάγκη της για περαιτέρω έκφραση την οδήγησαν, παράλληλα με τη δουλειά της, να φτιάξει τις δικές της συλλογές, τις οποίες παρουσιάζει στο κατάστημα - εργαστήρι χειροτεχνίας, Κάνε Κάτι.
 

Πίσω στην αρχή της σελίδας