powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Φούρνοι Ζορπάς: Τρία νέα ιδιαίτερα ψωμιά

Με ευκαιρία την Παγκόσμιας Ημέρας Ψωμιού που γιορτάζεται στις 16 Οκτωβρίου, οι Φούρνοι Ζορπάς δημιουργήσαν 3 νέα ψωμιά, με ιδιαίτερη γεύση αλλά και σημαντική διατροφική αξία. 

Το ψωμί με αλεύρι ζέας, ένα εύπεπτο ψωμί με έντονη και γεμάτη γεύση, το οποίο είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και χαμηλότερο σε γλουτένη από το κοινό ψωμί, και το χωριάτικο αρωματικό ψωμί με προζύμι, ένα καθημερινό καλοζυμωμένο ψωμί με ελαφριά αίσθηση, ιδανικό για να συνοδεύσει μαγειρευτά φαγητά της μεσογειακής κουζίνας. 

zorbasneapsomia2

Το τρίτο, αποτελεί μια εναλλακτική και θρεπτική πρόταση που θα δώσει μια διαφορετική νότα στις καθημερινές γευστικές σας συνήθειες.

 

zorbasneapsomia
Το καρυδόψωμο με σταφίδες και μέλι είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά νόστιμο ψωμί, υψηλής θρεπτικής αξίας χάρη στα καρύδια και το μέλι. 
 
zorbasneapsomia4<
;