powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered byEurobank - Οικονομία | Κύπρος

Αβέρωφ: Αν υπήρχε ένας που τα έβαζε με τον Βγενόπουλο ήμουν εγώ

«Να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους ακόμη και το κρατικό κανάλι που διευθετούσε συνεντεύξεις στις σουίτες του Hilton. Αν υπήρχε ένας που τα έβαλε με τον Βγενόπουλο ήμουν ο εγώ» τόνισε μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την υπόθεση χρημάτων από τη Focus.

Μάλιστα, σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, είπε ότι στη συνέχεια πολλοί πολιτικοί στράφηκαν κατά του Βγενόπουλου επιδιώκοντας πολιτικό όφελος. Πιο συγκεκριμένα ο Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε: «Άλλοι έκαναν υποκλίσεις στον κ. Βγενόπουλο. Μετά βέβαια είχε ψήφους να τα βάζεις μαζί του, για αυτό και έκαναν κριτική».

Παράλληλα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρθηκε στο ζήτημα ορίου αφυπηρέτησης των κυβερνητικών ιατρών και στα απεργιακά μέτρα που εφαρμόζουν, σημειώνοντας: «Πρέπει όλοι να αλλάξουμε ως κοινωνία και πρέπει και το δημόσιο να αλλάξει. Όσο πιο χαμηλά είναι το όριο αφυπηρέτησης τόσο επιβαρύνονται οι νέες γενιές» δήλωσε εμφαντικά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

 

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ