powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Επί τάπητος οι διαδικασίες για νέα δάνεια

Τη δημιουργία ομάδας εργασίας  που θα εξετάσει πιθανή απλοποίηση των διαδικασιών για παροχή νέων δανείων αποφάσισαν να συστήσουν Κεντρική, Συνεργατισμός και εμπορικές τράπεζες.

Η σύσταση της επιτροπής αποφασίστηκε τη Δευτέρα μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η Χρυστάλα Γιωρκάτζη και εκπρόσωποι του Συνεργατισμού και των εμπορικών τραπεζών.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από την επιστολή του προέδρου της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλα Χατζηγιάννη με την οποία ζητούσε να διευθετηθεί συνάντηση για να συζητηθεί η απλοποίηση των διαδικασιών για νέες χορηγήσεις και αναδιαρθρώσεις δανείων.

Στόχος ήταν η συνολική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαδικαστικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τόσο όταν σπεύδουν για αναδιάρθρωση δανείων, όσο και όταν αποτείνονται στις τράπεζες για σύναψη δανείου.

 

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;