powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Σε κινεζικά χέρια και η Ίντερ

Η οικονομική διείσδυση των Κινέζων επιχειρηματιών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, καθώς μετά τις τελικές επαφές για την αγορά της Μίλαν και της Άστον Βίλα, και η Ιντερ πέρασε σε χέρια παραγόντων της ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλάνου, Ερίκ Τοχίρ, είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με Κινέζους επιχειρηματίες για την πώληση του 60% με 70% των μετοχών του συλλόγου.

Ο Τοχίρ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», τη συμφωνία με τον κινεζικό όμιλο «Suning Commerce Group»: «Η Ίντερ είναι σε καλά χέρια. Αποφασίσαμε να πουλήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της Ίντερ για να κάνουμε τον σύλλογο ισχυρότερο μέσω ενός στρατηγικού χορηγού όπως είναι η Suning, η οποία έχει μία μεγάλη δραστηριότητα στην Κίνα και σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τοχίρ.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;