powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Η εξοικονόμηση χρόνου φέρνει περισσότερες καμπάνιες

Επικοινωνία, στόχος, εξήγηση, πειθώ και συνεργασία είναι βασικά στοιχεία σε μία ομάδα προκειμένου να διαχειριστεί την εκστρατεία και τους στόχους που έχουν καταρτιστεί.

Σε παρουσίασή του στην εκδήλωση«Start your Digital Transformation: Bring your Omni-Channel into Life» που διοργάνωσαν το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και η SAS Ελλάδος, Κύπρου, Βουλγαρίας στις 3 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, ο deputy head of marketing της Vienna Insurance, Igor Rolinek ανέφερε ότι απαιτείται εξοικονόμηση χρόνου στη δημιουργία εκστρατείας, καθώς με αυτό τον τρόπο περισσότερες καμπάνιες μπορούν να καταρτιστούν.

Εξάλλου, ο κ. Rolinek τόνισε την ανάγκη να οικοδομηθούν ειλικρινείς σχέσεις μέσω της γνώσης της ιστορίας των πελατών και των δεδομένων τους, όπως επίσης και η παροχή κάλυψης σε αυτούς. Όπως ανέφερε, εναπόκειται στην κάθε επιχείρηση ο χρόνος ολοκλήρωσης της εκστρατείας, επισημαίνοντας ότι ένας από τους κύριους στόχους είναι η εμπειρία της εξέλιξης και βελτίωσης των στόχων.

Από την πλευρά του ο project manager της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, Κωνσταντίνος Μπαχάς, μιλώντας για το «όραμα: από την πεποίθηση στην απόφαση», σημείωσε ότι όσον αφορά στο μέγεθος των δεομένων και την ικανότητα ανάλυσης χρειάζεται οι εταιρείες να ενεργούν προληπτικά προκείμενου να μην χρειαστεί να αντιδράσουν εκ των υστέρων.

Για τον τραπεζικό τομέα, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνεται παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου, σχετικά με τον ασφαλιστικό τομέα ανέφερε ότι θα πρέπει να προβλεφθούν τα έσοδα και οι ζημιές και να γίνει κατανοητή η βάση πελατών, ενώ όσον αφορά στις τηλεπικοινωνίες, θα πρέπει να γίνουν κατανοητές οι σχέσεις μεταξύ των εκατομμυρίων πελατών, η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και η εξεύρεση των αδυναμιών του ανταγωνισμού.

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;