powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Σ. Ζένιος: Παραιτήθηκε από την ΚΤ

Παραιτείται από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας ο Σταύρος Ζένιος, στον απόηχο των καταγγελιών, συγκρούσεων και ερευνών που βρίσκεται εν μέσω το ΔΣ της ΚΤ και η Διοικήτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Σταύρος Ζένιος ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

«Δεν μπορώ να παραμένω απαθές μέλος ενός θεσμού που ικανοποιείται με μια διαχειριστική λογική διεκπεραίωσης διαδικασιών, αντί χάραξης πολιτικής και επηρεασμού αποφάσεων σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, που να οδηγούν σε έξοδο από την κρίση», σημειώνει εξάλλου ο κ. Ζένιος στο προσωπικό του blog.

Αναφέρει επίσης ότι η παραίτησή του συνιστά την τελική πράξη του ως ενεργού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτηση του υπέβαλε και το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΚΤ Στέλιος Κοιλιάρης.

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;