powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered byFreedom24 - Οικονομία | Ελλάδα

Βαρουφάκης: Είμαι αισιόδοξος για καλή συνάντηση

Αισιόδοξος κατά την άφιξή του στο κτήριο όπου θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικής σημασίας για την Ελλάδα,. Eurogroup, εμφανίστηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Μιλώντας για το τι περιμένει από το Eurogroup ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως περιμένει να γίνει μια θετική συζήτηση, εννοώντας πως αναμένει να καταγραφούν συγκλίσεις για όλα όσα μέχρι στιγμής συμφωνήθηκαν σε τεχνικό επίπεδο.

Αναφερόμενος στο εάν υπάρχουν κόκκινες γραμμές ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι εξ ορισμού είναι ανελαστικές. Παρόλα αυτά ο Γιάνης Βαρουφάκης σημείωσε ότι στόχος είναι να κινηθούν όλες οι πλευρές σε κοινό έδαφος.

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφων για το χρονοδιάγραμμα συνομολόγησης συμφωνίας ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Τις αμέσως επόμενες ημέρες». Την ίδια ώρα ο κ. Βαρουφάκης, έπειτα από σχετική ερώτηση, υπογράμμισε ότι η ΕΚΤ όπως και όλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

;