powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Στο Nicosia Pop-up Festival το Gap

Το Gap, ένα από τα πιο εικονικά brands ρουχισμού και αξεσουάρ, γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα ειδικά διαμορφωμένο Pop-Up Store, για πρώτη φορά στη Λευκωσία. 

Ως μέρος του Nicosia Pop-up Festival 2016, το Pop-Up Store βρίσκεται στο ισόγειο του City Plaza στη Λεωφόρο Μακαρίου, από την 1η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2017.

Στο κατάστημα θα διατίθεται η χειμερινή συλλογή σε ένα άκρως εορταστικό περιβάλλον, διαμορφωμένο με ξύλινες κατασκευές από νεαρούς Κύπριους designers.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, «η συλλογή, που είναι διαθέσιμη και στο κατάστημα της Λεμεσού, περιλαμβάνει τα απαραίτητα εορταστικά και must-have κομμάτια σε καλειδοσκοπικά χρώματα, μοντέρνα σχέδια και διακοσμητικές λεπτομέρειες».

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ