Ο Bryan Adams υπογράφει κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children

Ο διεθνής θρύλος της ροκ μουσικής και ανθρωπιστής Bryan Adams υπέγραψε μια κιθάρα η οποία θα δημοπρατηθεί με σκοπό τη στήριξη του “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC).

Μέσα από αυτή τη δημοπρασία, στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τα προγράμματα του HFC, που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ευάλωτα παιδιά, συμβάλλοντας σημαντικά στην κοινωνία.

Ο Bryan Adams, γνωστός παγκοσμίως για τη μουσική του και τη φιλανθρωπική του δράση, υπερασπίζεται εδώ και χρόνια τα δικαιώματα των παιδιών και άλλων ανθρωπιστικών σκοπών.

Η συμβολή του στο Hope For Children υπογραμμίζει την πίστη του στη δύναμη της μουσικής και της συμπόνιας να επιφέρουν πραγματικές αλλαγές στις ζωές αυτών που έχουν ανάγκη. Μέσω του ιδρύματός του, ο Adams στηρίζει πρωτοβουλίες που αφορούν την εκπαίδευση, την υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθιστώντας αυτή τη συνεργασία ιδιαίτερης σημασίας.

Bryan Adams meeting

Ο Ιδρυτής του HFC, Joseph Borghese, και η Εκτελεστική Διευθύντρια, Άντρια Νεοκλέους, είχαν την τιμή να ενημερώσουν προσωπικά τον Bryan Adams για το έργο του Hope For Children και να τον ευχαριστήσουν για την πολύτιμη υποστήριξή του.

Η κιθάρα, υπογεγραμμένη από τον Bryan Adams και αξίας 950 ευρώ, αποτελεί ευγενική δωρεά της εταιρείας Ortega και του καταστήματος μουσικών οργάνων Ευαγγελισμός, τους οποίους ο Οργανισμός ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξη που παρείχαν.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για τη στήριξη των εξειδικευμένων προγραμμάτων του HFC, που περιλαμβάνουν την παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών, υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νομικής υποστήριξης σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

BA_signing

Το Hope For Children έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων παιδιών, προσφέροντας ασφάλεια, υποστήριξη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Μέσω αυτής της δημοπρασίας, οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό κομμάτι μουσικής ιστορίας, αλλά και να συμβάλουν στη βελτίωση των ζωών των παιδιών.

Η Άντρια Νεοκλέους, Εκτελεστική Διευθύντρια του HFC, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της: «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στον Bryan Adams για τη γενναιοδωρία του και τη δέσμευσή του να κάνει τη διαφορά.

Αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλει άμεσα στη χρηματοδότηση των προγραμμάτων μας που απευθύνονται άμεσα στα παιδιά, από την παροχή ασφαλών χώρων μέχρι τη διασφάλιση πρόσβασης σε απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης και αποκατάστασης.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μας επιτρέψουν να αντιμετωπίσουμε επείγουσες ανάγκες».

ΒΑ_guitar

O Joseph Borghese, ιδρυτής του HFC, πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε θερμά και την εταιρία NNC Megaevents Prodcutions που συντόνισε αυτή την πρωτοβουλία και διευθέτησε της συνάντηση μας με τον καλλιτέχνη».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δημοπρασία και τον τρόπο υποβολής προσφορών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Hope For Children στο info@uncrcpc.org ή επισκεφθείτε το www.uncrcpc.org.cy.

Σχετικά με τον Bryan Adams

Ο Bryan Adams είναι πολυπλατινένιος καλλιτέχνης και φιλάνθρωπος, γνωστός παγκοσμίως για επιτυχίες όπως «Summer of '69» και «(Everything I Do) I Do It For You».

Εκτός από τη μουσική του καριέρα, ο Adams έχει δεσμευτεί βαθιά σε φιλανθρωπικό έργο μέσω του ιδρύματός του, το οποίο υποστηρίζει την εκπαίδευση των παιδιών, την υγειονομική περίθαλψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Hope For Children

Το Hope For Children (HFC) είναι ένας διεθνής, ανεξάρτητος ανθρωπιστικός οργανισμός που εργάζεται για την προώθηση της προστασίας και της ευημερίας των παιδιών.

Μέσω της υπεράσπισης, της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών υποστήριξης, το HFC στοχεύει να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου κάθε παιδί είναι ασφαλές, πολύτιμο και έχει πρόσβαση σε ευκαιρίες που του επιτρέπουν να εξελιχθεί.

Δειτε Επισης

Carob Awards: Οι χρυσοί νικητές της ενότητας Production
Carob Awards: Οι χρυσοί νικητές της ενότητας Αd
Αλίκη Στυλιανού: Τα Carob Awards βραβεύουν τους καλύτερους από τους καλύτερους
Ηλίας Αντωνιάδης: Στο DNA του κόσμου της διαφήμισης και της επικοινωνίας η συμπεριληπτικότητα
Η λαμπερή εκδήλωση για τον εορτασμό των 25 χρόνων του American Medical Center(video)
Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το Girls in STEAM Academy για δεύτερη συνεχή χρονιά
Lexus Cycling Dream Team: Με επιτυχία ο «αγώνας αγάπης» για υποστήριξη του ιδρύματος «Ελπίδα»
Ο Bryan Adams υπογράφει κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children
Θριάμβευσε στο Central European Rally η Hyundai-Κατέλαβε την πρώτη και την τρίτη θέση
Οι τάσεις κατανομής περιουσιακών στοιχείων στο 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ