Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL

Η Prognosys Solutions ανακοινώνει την επαναπιστοποίηση του εμβληματικού της λογισμικού, FRCS – Financial Reporter Compliance Suite, σύμφωνα με τα πρότυπα XBRL (eXtensible Business Reporting Language).

Η επαναπιστοποίηση αυτή διασφαλίζει ότι η πλατφόρμα FRCS συνεχίζει να πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις που ορίζονται από τους παγκόσμιους χρηματοοικονομικούς ρυθμιστικούς φορείς, διατηρώντας τη θέση της ως αξιόπιστη λύση στον τομέα των Αναφορών Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Με αυτόν τον τρόπο, η Prognosys Solutions επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παροχή σύγχρονων, συμμορφούμενων και αξιόπιστων εργαλείων που αφορούν τον κλάδο αυτοματοποιημένων λύσεων αναφορών κανονιστικής συμμόρφωσης.

«Η επαναπιστοποίηση του λογισμικού FRCS επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για ρυθμιστική αριστεία,» δήλωσε ο κ. Ηλίας Αυξεντίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Prognosys Solutions.

«Καθώς οι κανονισμοί και τα πρότυπα εξελίσσονται, είναι απαραίτητο οι επιχειρήσεις να διαθέτουν εργαλεία που όχι μόνο συμμορφώνονται με τους κανονισμούς, αλλά και να προσαρμόζονται. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο FRCS για να απλοποιούν με σιγουριά τις διαδικασίες αναφορών κανονιστικής συμμόρφωσης τους».

Η Prognosys Solutions είναι υπερήφανα η μόνη εταιρεία στην Κύπρο που προσφέρει δικό της λογισμικό με πιστοποίηση XBRL. Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει τον ηγετικό ρόλο της εταιρείας στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων για επιχειρήσεις σε ένα ρυθμιστικό περιβάλλον το οποίο εξελίσσεται ραγδαία.

Η επαναπιστοποίηση XBRL επιβεβαιώνει ότι το FRCS συνεχίζει να προσφέρει ακρίβεια και αξιοπιστία στις λύσεις αναφορών κανονιστικής συμμόρφωσης, διασφαλίζοντας ότι πληρούν τα υψηλότερα ρυθμιστικά πρότυπα.

Επιπλέον, υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση τόσο των τοπικών, όσο και των διεθνών απαιτήσεων αναφοράς, διευκολύνοντας τις διαδικασίες και μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος που σχετίζεται με την μη αυτόματη επεξεργασία δεδομένων.

Ως παγκόσμια αναγνωρισμένο πρότυπο, το XBRL διασφαλίζει ότι το FRCS ενσωματώνεται ομαλά με άλλα συστήματα που συμμορφώνονται με αυτό, καθιστώντας το ιδανική λύση για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Prognosys Solutions, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.prognosys.com.cy.

Δειτε Επισης

Ώθηση στην ορεινή ύπαιθρο Τροόδους με έργα και δράσεις πέραν των €30 εκατ.-Μέτρα για προώθηση της επιχειρηματικότητας
Η συμφωνία για «Προμηθέα», το ρεαλιστικό σενάριο για ολοκλήρωση του τερματικού και η επιδότηση σε εκκρεμότητα
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική
CBN Young Dragon Awards: Οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία βράβευσης-Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού
Παίρνει μπρος το τερματικό...Κατ’ αρχήν συμφωνία για «Προμηθέα», σύμβουλος για προβλήτα και χερσαίες υποδομές
Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL
Η IBM παρουσιάζει τα Granite 3.0: Υψηλής απόδοσης μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις
Δυναμική παρουσία κυπριακών επιχειρήσεων πληροφορικής στην Έκθεση GITEX στο Ντουμπάι
Miniso: Κάθοδος στην Κύπρο-Το γνωστό brand από την Κίνα ανοιξε στο MyMall Limassol