Powered by

Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy

Η Lanitis Entertainment, μέλος του Ομίλου Λανίτη, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και εδραιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα της εστίασης και αναψυχής ανοίγοντας σύντομα δύο νέους χώρους εστίασης, στο νέο «hot spot» που αναπτύσσεται στη Λεμεσό.

Στην πλατεία του εμβληματικού Trilogy, που φιλοδοξεί να γίνει το νέο σημείο αναφοράς της Λεμεσού. Οι δύο νέοι χώροι εστίασης έχουν σχεδιαστεί καi επιμεληθεί από την γνωστή Interior Designer, Μαρία Αργυρίδου.

Το πρώτο εστιατόριο θα έχει το όνομα μūsa (Μούσα) και αποτελεί ένα νέο χώρο εστίασης υψηλών γευστικών προδιαγραφών, με προτεραιότητα στην παροχή μίας μοναδικής μαγειρικής εμπειρίας, μέσα από φρέσκα και ποιοτικά υλικά, πλούσια σε αρώματα και γεύσεις, με βάση την αυθεντική Μεσογειακή κουζίνα.

Τα εμπνευσμένα πιάτα του θα προσφέρουν μία μοναδική γευστική εμπειρία, αφού είναι δημιουργίες του γνωστού, βραβευμένου, Αθηναίου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου.

Article Photo B

Οι γευστικές απολαύσεις του μūsa, δεν περιορίζονται μόνο στα πιάτα του, αφού το εστιατόριο θα προσφέρει μια μοναδική ποικιλία πρωτότυπων και δροσιστικών cocktails που έχει επιμεληθεί η ομάδα του του διάσημου και πολυβραβευμένου bar της Αθήνας «The Clumsies».

Ο δεύτερος νέος χώρος εστίασης που θα δημιουργήσει η Lanitis Entertainment στο Trilogy, ακούει στο όνομα «Nook Food and More».

Article Photo C

Αποτελεί έναν πολυδιάστατο χώρο που μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προιόντα του, τόσο στους ένοικους των διαμερισμάτων και γραφείων που στεγάζονται στο Trilogy, όσο και σε οποιονδήποτε άλλο επισκέπτη της πλατείας του Trilogy.

Κάτω από τη στέγη του Nook Food and More, βρίσκουν τη «γωνιά τους», ποικίλες και διαφορετικές ποιοτικές λύσεις φαγητού, snack ή ποτού.

Είτε ψάχνετε ένα μέρος για να γευματίσετε, ή να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, ή να πάρετε μαζί σας κάποια από αυτά τα προιόντα, ή απλώς να απολαύσετε την ενέργεια μίας πλατείας υψηλής αισθητικής, το Nook Food and More είναι ο προορισμός σας.

Ο πρωτοποριακός αυτός χώρος, εστιάζει στον, φαινομενικά αντιφατικό, συνδυασμό μιας πολυτελούς εμπειρίας και μιας πιο «παιχνιδιάρικης» και «χαλαρής» διάθεσης, με σκοπό τη δημιουργία ενός φιλόξενου κλίματος που υποδέχεται τους πάντες.

Δειτε Επισης

Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP