Powered by

Ο Μποτρίνι ανεβάζει το επίπεδο της ιταλικής κουζίνας στο Four Seasons (photos)

Με έμφαση στην αυθεντική και εκλεπτυσμένη ιταλική κουζίνα, το Sera by Ettore Botrini άνοιξε τις πόρτες του στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό.

Με επικεφαλής τον Ελληνοϊταλό βραβευμένο σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο ήρθε για να συζητηθεί και να κυριαρχήσει στον γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού.

sera2

sera3

Έμφαση στην εποχικότητα και την ποιότητα
Επιδίωξη του γνωστού σεφ είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, με έμφαση στην εποχικότητα, την ποιότητα και την χρήση πρώτων υλών τοπικής παραγωγής.

sera4

sera5

sera17piato


Για τον Μποτρίνι, η μαγειρική δεν είναι απλά μια δημιουργική τέχνη, αλλά τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης.

sera10botrini

Κάθε πιάτο του Sera είναι προσεγμένο, συνδυάζοντας παραδοσιακές ιταλικές τεχνικές με την πινελιά του Έκτορα Μποτρίνι.

sera11piato

sera12piato

sera13piato

sera9botrini

Το μενού συμπληρώνουν επιλεγμένα ιταλικά κρασιά, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με κάθε πιάτο.

sera16

sera15bar

sera14piato

Μοντέρνο design

Το νέο ιταλικό εστιατόριο στο Four Seasons ξεχωρίζει επίσης λόγω του μοντέρνου design και του εκλεπτυσμένου του στυλ.

sera6

O χώρος, ο οποίος φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, δημιουργεί μια αρχιτεκτονική αίσθηση αρμονίας.

sera8botrini

Το Sera by Ettore Botrini βρίσκεται στο επίπεδο του lobby του Four Seasons και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 100 άτομα. Λειτουργεί μεταξύ 19:00 και 22:30, ενώ παραμένει κλειστό κάθε Τρίτη.

sera7

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της