Στη Purpose Communications εντάχθηκε και ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Στο δυναμικό της Purpose Communications εντάχθηκε από την 1η Φεβρουαρίου 2023 ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, αναλαμβάνοντας ρόλο PR Manager. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ και των Δημοσίων Σχέσεων, ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους θα συμβάλει με τα νέα του καθήκοντα στη διαμόρφωση και υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας που προσφέρεται στο ήδη διευρυμένο πελατολόγιο της εταιρείας.

Κατά την 15ετή επαγγελματική του σταδιοδρομία ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους εργάστηκε ως δημοσιογράφος, πρώτα στην εφημερίδα «Πολίτης» και ακολούθως στην εφημερίδα «Καθημερινή», όπου υπήρξε και αρχισυντάκτης του αθλητικού τμήματος από το 2012. Μεταξύ των ετών 2016 και 2020 ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Από το 2018 είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), της επαγγελματικής ένωσης των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ.

Καλωσορίζοντας τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους στη Purpose Communications, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Στην πολυετή σταδιοδρομία του ο Ηρόδοτος έχει συλλέξει μια πληθώρα εμπειριών που του δίνουν το πλεονέκτημα της σφαιρικής αντίληψης των επικοινωνιακών αναγκών κάθε πελάτη. Είμαστε χαρούμενοι που αποτελεί μέλος της ομάδας μας, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στη στρατηγική καθοδήγηση των πελατών μας σε αυτή τη μεταβατική περίοδο και στη νέα εποχή επικοινωνίας που συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τον πραγματικό τους σκοπό».

Από την πλευρά του, ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που αποδέχτηκα την πρόταση από τον Δημήτρη Ιωαννίδη και τη Purpose Communications και είμαι πλέον μέλος της ομάδας αυτής. Οι αρχές της Purpose Communications, επιχειρηματικά και κοινωνικά, και ο θετικός τρόπος που προσεγγίζει τους συνεργάτες της, με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Purpose Communications, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame